Hopp til innhold
AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Högtalarkabel

AudioQuestJupiter BiWire JumpersHögtalarkabel (Set)

Byta ut metallbyglarna på dina bi-wire-högtalarterminaler mot denna exklusiva silverkabel för hörbart bättre ljud. En snabb och hörbar uppgradering.
Set5 598:-
Inte i lager
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers – exklusiva jumper-kablar i PSS-silver för High End-högtalare med bi-wire-terminaler

Jupiter BiWire Jumpers är exklusiva jumper-kablar som du kan använda till att koppla ihop de två terminalparen på en High End-högtalare med bi-wire-anslutningar. De här terminalerna ska kopplas ihop inbördes om du av någon anledning föredrar single-wire-högtalarkablar. Och det är det många som gör.

För det här ändamålet använder högtalartillverkarna i regel guldpläterade metallbyglar. Men även om de är snygga är de inte helt optimala när det gäller att leda en komplex ljudsignal. Genom att använda AudioQuests exklusiva jumperkablar slipper du den ljudförsämring byglarna orsakar, och får ut maximalt av både dina single-wire-högtalarkablar och resten av anläggningen.

Exklusiva PSS-silverledare och exklusiva silverpläterade kontakter
Jupiter har ledare i ultrarent PSS-silver (Perfect-Surface Silver). Silver är redan från början världens bästa metall när det gäller att leda elektrisk ström, och i PSS-kvaliteten har AudioQuest bearbetat ytan för att få den extremt jämn. Det är just längs ytan merparten av signalen färdas, och PSS-silver får därför en helt enastående ledningsförmåga. Kontakterna har också ett utförande i ren koppar med silverpläterade kontaktytor – en lösning med ännu bättre ledningsförmåga än den vanliga guldpläteringen.

Jupiter BiWire Jumpers finns som standard i spade-till-banan-version och levereras i uppsättningar om 4 stycken. Andra konfigurationer kan tas hem på beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Höjdpunkter

  • För High End-högtalare med bi-wire-terminaler
  • Exklusiva ledare i massivt PSS-silver (Perfect-Surface Silver)
  • Solida kopparkontakter med silverpläterade kontaktytor
  • Monterad på ett ögonblick en gång för alla
  • Kan beställas i valfri spad/banan-konfiguration

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)0,2