Hopp til innhold
AudioQuest Mackenzie (RCA) Signalkabel

AudioQuestMackenzie (RCA)Signalkabel (Set)

Avancerad signalkabel för dig som vill måna lite extra om din anläggning. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.
Set3 898:-
Inte i lager
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Mackenzie – avancerad signalkabel för seriösa anläggningar

Mackenzie är en avancerad signalkabel med ledare av ultraren koppar i kvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+). I den här exklusiva kopparkvaliteten har ytan dubbelpolerats så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering.

Jämfört med den mer ekonomiska Red River-modellen får du även en mer avancerad 3-lagersversion av NDS-systemet, och kontakterna har ett utförande i en finare kopparkvalitet som dessutom silverpläterats för optimal ledningsförmåga (Hanging-Silver).

Mackenzie kan till exempel användas för att koppla samman separata för- och effektsteg i en högkvalitativ stereoanläggning. Den är också ett bra val där du ska överföra signalen från en CD-spelare eller separat DAC till förstärkaren, eller till/från ett RIAA-steg om du månar om ljudet från din skivspelare.

Signalkabeln AudioQuest Mackenzie finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa
Color description3 meter (RCA)