Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel (Set)

AudioQuest PreAmp Jumpers

598:-Set
Förväntad i lager den 10 mars 2024.
 Kan upplevas i
Byta ut Pre Out/Main In-byglarna på baksidan av förstärkaren mot den här kvalitetskabeln och få hörbart bättre ljud. En enkel och billig uppgradering.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest PreAmp Jumpers – bättre ljud till förstärkare och receivrar med Pre Out/Main In-byglar

PreAmp Jumpers är en enkel och prisvärd genväg till bättre ljud om din förstärkare eller receiver har externa kopplingar med metallbyglar mellan för- och effektdel på baksidan. Det här ser du bland annat på vissa NAD-modeller.

De här Pre Out/Main In-anslutningarna ger dig möjlighet att ansluta exempelvis ett extra effektsteg eller en subbas. Det här är en väldig användbar finess, men de metallbyglar som tillverkarna vanligtvis använder för att ansluta för- och effektdelen är av prismässiga skäl inte de mest optimala för att överföra en ljudsignal. Detsamma gäller för övrigt de medföljande signalkablarna, som du alltid bör byta ut till en riktig hi-fi-kabel.

Så lätt är det
Ta bort metallbyglarna mellan Pre Out och Main In och sätt dit PreAmp Jumpers istället. Det är allt du behöver göra för att få bättre dynamik, fler detaljer och ett bättre ljud rent allmänt. I vissa fall är skillnaden så påtaglig att den en gång för alla sätter punkt för alla diskussioner kring vilken betydelse en bra kabel har för ljudkvaliteten!

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)0,1

Recensioner


4.9
7 recensioner
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0
Thomas
Sverige
1/20/2024
Thomas
Sverige
Inge
Sverige
1/18/2024

Mycket bra

Inge
Sverige
Stefan
Sverige
1/13/2024

Märkbart bättre dynamik och detaljer min Nad M3 fick ytterligare lyft efter att jag haft förstärkaren i snart 16 åt

Stefan
Sverige
Jan
Sverige
1/1/2024
Jan
Sverige
Christian
Tyskland
12/31/2023
Christian
Tyskland