Hopp til innhold
AudioQuest RED RIVER (XLR) Signalkabel

AudioQuestRED RIVER (XLR)Signalkabel (Set)

Läcker signalkabel för bra anläggningar. Här får du märkeskvalitet och ägarglädje för varenda krona. Finns både i RCA- och XLR-version upp till 5 meter.
Set2 598:-
Inte i lager
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Red River – avancerad signalkabel för seriösa anläggningar

Red River är ingångsmodellen till Rivers-serien. En avancerad, trippelbalanserad kabel som andas kvalitet i alla detaljer. De massiva ledarna är av ren PSC-koppar (Perfect-Surface Copper) som presterar överlägset jämfört med den OFC-koppar som används i många konkurrerande produkter. De kallsvetsade kopparkontakterna är guldpläterade och du får även den unika NDS-skärmningen som skyddar signalen mot instrålande elektromagnetiska störningar (RF).

Red River kan till exempel användas till att koppla ihop separata för- och effektsteg. Den är också ett bra val där du ska överföra signalen från en CD-spelare eller separat DAC till förstärkaren, eller till/från ett RIAA-steg om du månar om ljudet från din skivspelare.

Signalkabeln AudioQuest Red River finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Höjdpunkter

  • Ledare i massiv PSC-koppar (Perfect-Surface Copper)
  • Kallsvetsade kontakter i förgylld koppar (både RCA och XLR)
  • NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
  • Trippelbalanserad geometri
  • Finns både i RCA- och XLR-version upp till 5 meters längd

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa
Color description5 meter