Hopp til innhold
AudioQuest
Högtalarkabel (Set)

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers

2 298:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Byta ut metallbyglarna på dina bi-wire-högtalarterminaler mot den här kvalitetskabeln och få hörbart bättre ljud. En snabb och hörbar uppgradering.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers – högkvalitativa jumper-kablar i PSC-koppar för högtalare med bi-wire-terminaler

  • För högtalare med bi-wire-terminaler
  • Exklusiva ledare i massiv koppar av typen PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
  • Solida kopparkontakter med silverpläterade kontaktytor
  • Monterad på ett ögonblick en gång för alla
  • Kan beställas i valfri spad/banan-konfiguration
Saturn BiWire Jumpers är högkvalitativa jumper-kablar som du kan använda till att koppla ihop de två terminalparen på en High End-högtalare med bi-wire-anslutningar. De här terminalerna ska kopplas ihop inbördes om du av någon anledning föredrar single-wire-högtalarkablar. Och det är det många som gör.

För det här ändamålet använder högtalartillverkarna i regel guldpläterade metallbyglar. Men även om de är snygga är de inte helt optimala när det gäller att leda en komplex ljudsignal. Genom att använda AudioQuests exklusiva jumperkablar slipper du den ljudförsämring byglarna orsakar, och får ut maximalt av både dina single-wire-högtalarkablar och resten av anläggningen.

Ledare i PSC+-koppar och exklusiva silverpläterade kontakter
Saturn har ledare i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Den här metallen har AudioQuest bearbetat för att få fram en extremt jämn yta, och det är just längs ytan merparten av signalen färdas. PSC+-koppar har en ledningsförmåga som överträffar alla andra koppartyper, även utan silverplätering. Kontakterna har också ett utförande i ren koppar med silverpläterade kontaktytor – en lösning med ännu bättre ledningsförmåga än den vanliga guldpläteringen.

Saturn BiWire Jumpers finns som standard i spade-till-banan-version och levereras i uppsättningar om 4 stycken. Andra konfigurationer kan tas hem på beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

AudioQuest BiWire Jumpers – så lätt är det att få bättre ljud
Ta bort metallbyglarna mellan de två högtalarterminalerna och sätt dit BiWire Jumpers istället. Det är allt du behöver göra för att få bättre dynamik, fler detaljer och ett bättre ljud rent allmänt. I vissa fall är skillnaden så påtaglig att den en gång för alla sätter punkt för alla diskussioner kring vilken betydelse en bra kabel har för ljudkvaliteten!

Teoretisk sett bör huvudkabeln alltid gå till diskant-terminalerna och byglarna/jumper-kablarna leda signalen vidare till bas/mellanregister. På så sätt utnyttjar du all metall i högtalarkabeln till diskanten, som är mest känslig för oregelbundenheter. Det här är dock inget som hindrar att du ansluter kabel och jumpers på andra hållet om dina öron säger att det här är den bästa lösningen för just ditt system.

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)0,2