Hopp til innhold

AudioQuestWater (XLR)Signalkabel (Set)

Väldigt avancerad signalkabel för anläggningar med äkta audiofila kvaliteter. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Water – exklusiv signalkabel för anläggningar i High End-klassen

Water är ingångsmodellen till den exklusiva Elements-serien med analoga signalkablar. En väldigt avancerad trippelbalanserad kabel som precis som de dyrare modellerna har AudioQuests unika 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "mättar" isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält, så att den inte absorberar energi från själva signalen.

Ledarna består av den ultrarena kopparkvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+), där ytan är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering. Andra exklusiva detaljer är Air-Tube-isoleringen, där de enskilda ledarna omges av ett polyetylen-rör för att utnyttja luftens suveräna egenskaper som isolator mot elektricitet.

AudioQuests unika NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) är utförd i hela 6 lager och skyddar signalen ytterst effektivt mot instrålande RF-störningar. Kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Water kan till exempel användas för att koppla ihop separata för- och effektsteg. Den skulle också vara ett fantastiskt val för att överföra signalen från en högkvalitativ DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Signalkabeln AudioQuest Water finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa