Hopp til innhold
AudioQuest Wildcat Signalkabel

AudioQuestWildcatSignalkabel (Set)

Få bästa möjliga ljud från din skivspelare med den här läckra signalkabeln. Alla detaljer har optimerats för att måna om den känsliga pickup-signalen.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Wildcat – den optimala signalkabeln till din skivspelare

Wildcat är en högkvalitativ signalkabel som tagits fram särskilt för att användas mellan skivspelaren och förstärkaren. Genom att offra lite extra här kan du ofta lyfta ljudet markant jämfört med en standardkabel som medföljer. Pickup-signalen är nämligen otroligt svag och därmed extra känslig för störningar och oönskat inflytande från dåliga kablar.

Wildcat har ett solitt och exklusivt utförande i alla detaljer för att signalförlusterna ska bli minimala. AudioQuest har samlat alla ledare i en och samma ytterkabel, vilket både förenklar designen och minskar materialåtgången. Ledarna är av exklusiv, massiv PSC-koppar (Perfect-Surface Copper) som med sin ultrajämnt polerade yta ger en optimal signalöverföring just där det är som allra viktigast, nämligen på ledarens yta. De kallsvetsade kopparkontakterna är guldpläterade och du får även den unika NDS-skärmningen som skyddar signalen mot instrålande elektromagnetiska störningar (RF).

Wildcat är på det hela taget ett klockrent val för vinylentusiaster som också behöver ta viss hänsyn till budgeten. Finns i 1,5 meters längd.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Cat 7-kompatibelJa