Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel (Set)

AudioQuest Wildcat

1 198:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Få bästa möjliga ljud från din skivspelare med den här läckra signalkabeln. Alla detaljer har optimerats för att måna om den känsliga pickup-signalen.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Wildcat – den optimala signalkabeln till din skivspelare

Wildcat är en högkvalitativ signalkabel som tagits fram särskilt för att användas mellan skivspelaren och förstärkaren. Genom att offra lite extra här kan du ofta lyfta ljudet markant jämfört med en standardkabel som medföljer. Pickup-signalen är nämligen otroligt svag och därmed extra känslig för störningar och oönskat inflytande från dåliga kablar.

Wildcat har ett solitt och exklusivt utförande i alla detaljer för att signalförlusterna ska bli minimala. AudioQuest har samlat alla ledare i en och samma ytterkabel, vilket både förenklar designen och minskar materialåtgången. Ledarna är av exklusiv, massiv PSC-koppar (Perfect-Surface Copper) som med sin ultrajämnt polerade yta ger en optimal signalöverföring just där det är som allra viktigast, nämligen på ledarens yta. De kallsvetsade kopparkontakterna är guldpläterade och du får även den unika NDS-skärmningen som skyddar signalen mot instrålande elektromagnetiska störningar (RF).

Wildcat är på det hela taget ett klockrent val för vinylentusiaster som också behöver ta viss hänsyn till budgeten. Finns i 1,5 meters längd.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

AudioQuest analoga signalkablar – en lösning för varje behov
Signalkabeln har avgörande betydelse för hur din anläggning låter. Det är här du kan förlora de där sista mikrodetaljerna som avgör om du lyckas locka fram den där hett eftertraktade, tredimensionella ljudbilden eller inte. Och det är här fel kabelval kan påverka klangbalansen, så att du till exempel får för mycket eller för lite diskant i ljudet. Ta med en bra och väl matchad kabel i beräkningen när du komponerar din anläggning. Då får du maximal ljudvaluta för pengarna!

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Cat 7-kompatibelJa