Hopp til innhold
AudioQuest
Högtalarkabel (Set)

AudioQuest William Tell BASS (Banana)

29 098:-Set
Leveranstid 3-4 veckor
Högtalarkabel för bi-wiring tillsammans med fullregister-högtalarkabeln ZERO. Säkerställer optimal överföring av bas och mellanregister.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest William Tell BASS – kompromisslös högtalarkabel för bi-wiring med William Tell ZERO

  • Modifierad ZERO-geometri för optimal överföring av bas/mellanregister i bi-wire/tri-wire-konfigurationer
  • Ledare i massiv LGC+- och LGC-koppar
  • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) och kolbaserad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan beställas i längder och konfigurationer för varje behov
William Tell BASS är en väldigt avancerad högtalarkabel, avsedd att användas i bi-wire/tri-wire-konfigurationer, där den matchande Robin Hood ZERO-kabeln tar hand om diskantsignalen. Eftersom BASS bara ska överföra bas och/eller mellanregister, har det varit möjligt att förenkla geometri och materialval en aning, så att du både kan få optimal signalöverföring och samtidigt spara pengar.

Obs! William Tell BASS är uteslutande avsedd för det här ändamålet. Den kommer inte att fungera som en full-range-kabel.

Högtalarkabeln William Tell BASS levereras som standard i single-wire-utgåva (2 x banan > 2 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.
Folk Hero Series William Tell – High End-kablar för exklusiva anläggningar
William Tell-kablarna kommer från AudioQuest Folk Hero-serien som är en nedskalad version av den makalösa toppserien Mythical Creatures. De tekniska lösningarna är desamma, men ledarna och yttermåtten är lite mer blygsamma. Det gör kabeln mer kompakt och lättare att hantera. Priset ligger också på en mer överkomlig nivå, och den här serien är på det hela taget ett förträffligt val till High End-högtalare i den mer kompakta änden, till exempel de mindre modellerna i 800-serien från Bowers & Wilkins.

William Tell är utrustad med AudioQuests unika 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mättar” isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält så att den inte absorberar energi från själva signalen. Samtidigt ser NDS-systemet (Noise-Dissipation System) till att eliminera instrålande störningar från omgivningen (mobilmaster, Bluetooth m.m.), så att de inte har en chans att påverka de känsliga detaljerna i musiksignalen. Även DBS-batteripaketet är utrustat med skärmning mot instrålande RF-störningar – en teknik som ursprungligen utvecklades för de exklusiva strömfiltren i Niagara-serien.

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

AWG13
Ledarens ytarea2,62 mm2