Hopp til innhold

AudioQuestWind (RCA)Signalkabel (Set)

Väldigt exklusiv signalkabel för ambitiösa High End-anläggningar. Ledare i rent massivt silver, finns både i RCA- och XLR-utgåva.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Wind – exklusiv signalkabel för anläggningar i High End-klassen

En riktigt exklusiv signalkabel med ledare i massivt PSS-silver (Perfect Surface Silver) i stället för den koppar av typen PSC+ som återfinns i Earth – ett ultimat och påkostat materialval. Här har man inte lämnat något som helst åt slumpen, och du kan vara säker på att få enastående prestanda även tillsammans med väldigt ambitiösa anläggningar.

Wind kan till exempel användas för att koppla ihop separata för- och effektsteg. Den skulle också vara ett givet val för att överföra signalen från en High End-DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Ledarna har ett trippelbalanserat utförande i massivt PSS-silver (Perfect-Surface Silver) – ett ultimat och väldigt påkostat material. Air-Tube-isoleringen i FEP (Flour-Polymer) skapar optimala elektriska förhållanden för PSS-ledarna. 6-lagers NDS-skärmning mot RF-störningar, 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System) och kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Signalkabeln AudioQuest Wind finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa