Hopp til innhold

AudioQuestYukon (XLR)Signalkabel (Set)

Väldigt avancerad signalkabel för ambitiösa anläggningar. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.
Spara2 328,87
Set4 069,13
Förr6 398:-
Förväntad i lager den 11 juni 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Yukon – exklusiv signalkabel för ambitiösa anläggningar

Yukon är en väldigt avancerad signalkabel som ligger nära Water-modellen från den exklusiva Elements-serien. Den mest avgörande skillnaden är att du får klara dig utan det aktiva 72-volts DBS-systemet, samtidigt som NDS-skärmningen inte är riktigt lika påkostad. Men ledarna är fortfarande av ultraren koppar i kvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+), och du får även Air-Tube-tekniken som utnyttjar luft för att skapa optimala dielektriska förhållanden kring ledarna.

AudioQuests unika NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) är utförd i 3 lager och skyddar särdeles effektivt signalen mot instrålande RF-störningar. Kallsvetsade kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Yukon kan till exempel användas för att koppla samman separata för- och effektsteg i en högkvalitativ stereoanläggning. Den skulle också vara ett fantastiskt val för att överföra signalen från en högkvalitativ DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Signalkabeln AudioQuest Yukon finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa