Hopp til innhold
Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen Trådlöst headset

Bang & OlufsenBeoplay H9 3rd GenTrådlöst headset

Njut av friheten med ett par exklusiva trådlösa over ear-hörlurar med ANC och läckra touch-funktioner. Ljud, design och finish i världsklass!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beoplay H9 (Gen 3) – exklusiva trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med Noise Cancelling (ANC), suverän användarvänlighet, touchkontroller och otroligt läcker finish

Beoplay H9 är de mest exklusiva trådlösa hörlurarna från B&O. Här kan du njuta av musiken på ett överlägset vis – trådlöst – med enastående ljudkvalitet, ikonisk design, superläckra material och aktiv brusreducering (ANC/Noise Cancelling) som effektivt isolerar dig från oljud i omgivningen. I den 3:e generationen får du även en dedikerad knapp för röststyrning så att du blixtsnabbt kan aktivera funktionen (Siri, Alexa, Google Assistant).*

Du styr allt via de geniala touchknapparna på ena öronkåpan. Hela aluminiumplattan fungerar som en enda stor touchpanel där du kan reglera volymen, välja låt, svara i telefon och aktivera eller slå ifrån ANC. Det här är otroligt användarvänligt och oändligt mycket smidigare än att fumla i blindo på de pyttesmå tryckknappar som finns på många andra trådlösa hörlurar.

Beoplay H9 är kort sagt ett par Bluetooth-hörlurar som ger dig full musikalisk frihet utan att du behöver kompromissa med något. En trofast och stilsäker ljudkamrat som kommer att följa dig i vått och torrt under lång tid framöver! 

Beoplay H9 finns i utförandena svart (Black) och grå/brun (Argilla Bright).

* Tillgängliga rösttjänster beror på vilken telefon du använder.

Tekniska specifikationer

Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX )
Frekvensomfång20-20.000 Hz
Impedans, passiv20 ohm
Känslighet93 dB
MikrofonJa

Tillbehör till Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen