Hopp til innhold
10 990:-st.
Nordic Weave
Förväntad i lager den 25 juli 2024.
  -
Exklusiv batteridriven trådlös högtalare i ikonisk dansk design. Fint ljud, inbyggd multiroom-funktion och toppkvalitet in i minsta detalj.

Läs mer:

Beskrivning

Bang & Olufsen Beosound A5 – exklusiv trådlös högtalare med batteri, ikonisk design och all världens musikmöjligheter

 • Unik design med exklusiv finish
 • Inbyggt batteri med upp till 12 timmars speltid
 • Touchknappar på ovansidan för grundläggande styrning, inkl. 4 förvalda favoritinställningar
 • Ljudkorrektion utifrån placeringen i rummet
 • Trådlös musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect, internetradio, Bluetooth 5.2 m.m.

Bang & Olufsen Beosound A5 är en unik, exklusiv och ytterst välspelande batteridriven trådlös högtalare för dig som vill ha en extra läcker lösning och inte nöjer dig med ljudet eller möjligheterna i enklare Bluetooth-högtalare. Du kan givetvis spela via Bluetooth, men med sitt inbyggda wifi är Beosound A5 också ett perfekt mobilt komplement till ett multiroom-system från B&O. Det är bara att plocka upp den och ta med den från rum till rum eller ut på terrassen.

Beosound A5 är fullmatad med kvalitetsljud och avancerad trådlös teknik, och är tillverkad i exklusiva material som både är robusta och ser bra ut. Här får du äkta aluminium och äkta trä istället för plast, och A5 är framtagen för att hålla i åratal. En långtidsinvestering i ägarglädje.

Smart användning, smarta funktioner och oändlig tillgång till trådlös musik

Det inbyggda batteriet i B&O Beosound A5 ger dig upp till 12 timmars speltid. Du kan sköta den grundläggande hanteringen (ljudstyrka m.m.) via touchknappar på ovansidan, och du får dessutom tillgång till fyra förinställda favoriter på topplattan. På så sätt kan du lyssna på en spellista eller radiokanal från nätet så snart du kommer in genom dörren.

Du har ett oändligt universum av musik till hands på Beosound A5. Via den dedikerade Bang & Olufsen-appen kan du streama musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect, Deezer, internetradio och Bluetooth, och du kan till med koppla ihop Beosound A5 trådlöst tillsammans med andra högtalare som stödjer Chromecast eller AirPlay 2. På så sätt kan du få trådlös musik i hela ditt hem (eller utanför) medan du styr alltsammans från din telefon eller surfplatta.

Byggd för framtiden

Mozart är Bang & Olufsens egen mjukvaruplattform som bidrar till att säkerställa att deras produkter har läckra funktioner och håller länge. Batteriet kan bytas ut om det skulle säcka ihop efter några års användning, och själva streamingmodulen och den inbyggda processorn är gjord som en utbytbar enhet så att du kan uppgradera din högtalare med nya tekniker när de dyker upp. På så sätt kan din högtalare hänga med i utvecklingen under många år framöver. Genialt, ekonomiskt och miljövänligt.

Bang & Olufsen Beosound A5 finns i flera färger. Laddare/strömförsörjning och USB C-kabel för laddning medföljer. 

Avancerad bestyckning för optimalt ljud i alla placeringar

Beosound A5 är bestyckad med hela fyra högtalarelement med varsin egen dedikerad förstärkare. Ett solitt 5,25-tums baselement tar hand om de djupa tonerna medan resten av tonregistret fördelas mellan två mellanregisterelement och en diskant. Resultatet är ett klart och fylligt ljud med bra spridning så att du kan njuta av din musik i hela rummet. Om du vill fintrimma klangen kan du göra det via den dedikerade Bang & Olufsen-appen.

Som pricken över i får du dessutom aktiv rumskorrektion, där högtalaren skickar ut ett antal testtoner och korrigerar klangen till att matcha rummet och vald placering (i ett hörn, på en hylla, fritt stående, på vägg, osv.). Du har kort sagt alla möjligheter att få optimalt ljud från Beosound A5, oavsett hur du använder högtalaren.

Trådlös musikstreaming med Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect och Bluetooth

Chromecast built-in och AirPlay 2 är två geniala sätt att streama ljud och musik till anläggningen från din smartphone, surfplatta eller dator. De flesta musikappar (Spotify, TIDAL, Deezer, YouTube, m.fl.) stödjer bägge system, så allt du behöver göra är att trycka på en ikon – sedan spelar musiken i rummet.

Du kan spela både till Beosound A5 och till kompatibla trådlösa högtalare i andra rum, så du får multiroom på köpet. Eftersom det är själva högtalaren som streamar musiken drar du inte extra på batteriet i din smartphone, och du kan använda samma smartphone till att byta musik och reglera ljudstyrka oavsett var i huset du befinner dig.

Du får Spotify Connect, TIDAL Connect m.m, så du kan spela miljontals låtar från samma musikapp som du redan är väl bekant med. Du kan också välja att strömma musik direkt från din telefon m.m. via Bluetooth, vilket du kanske redan provat på med en trådlös Bluetooth-högtalare. Det är otroligt enkelt och kräver inget wifi-nätverk. Å andra sidan är ljudkvaliteten lite lägre och uppspelningen drar batteri från telefonen, samtidigt som inkommande samtal och notiser kan störa musiken.

Bang & Olufsen – gedigen kvalitet och exklusiv design

Alla produkter från B&O har tagits fram för att leverera ljud av toppkvalitet i exklusiv, innovativ och toppmodern design. De här produkterna utstrålar gedigen kvalitet och stil på en nivå som ger dig en helt unik upplevelse och ägarglädje varje gång du använder dem.

De material som används har valts ut just för att de är både eleganta och hållbara. Hur du än vrider och vänder på det så är äkta trä, exklusiva material och aluminium mer läckert än plast. Och det är just den här känslan av något äkta som gör skillnad i långa loppet.

Bärbara produkter från Bang & Olufsen ger dig friheten att vara spontan utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Din musikupplevelse är en naturlig del av din stil och din vardag och du kommer att ha den till hands utan att behöva vara bunden till stora anläggningar och stickkontakter. Dina hörlurar är dina bästa vänner, men när du ska lyssna tillsammans med andra ska det naturligtvis vara via en högtalare som är både trådlös, mobil, välspelande och snygg. Allt det här levererar B&O – och de gör det med lösningar som är mer gedigna än någon annans!

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Unik design med exklusiv finish
 • Inbyggt batteri med upp till 12 timmars speltid
 • Touchpanel på ovansidan för grundläggande funktioner och förinställda favoriter
 • Trådlös Qi-laddningsfunktion på ovansidan
 • Ljudkorrektion utifrån placeringen i rummet
 • Fuktsäker design (IP65)*
 • Trådlös musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio och Bluetooth 5.2
 • Dedikerad Bang & Olufsen-app
 • Laddare/strömförsörjning och kabel för laddning medföljer
 • Batteri och streamingmodul kan bytas ut

Begränsningar

 • Ingen röststyrning
 • Inte 100 % vattentät
 • Anslutning av externa musikkällor kräver USB-C-adapter (extra tillbehör)
 • En del alternativ har mer avancerad multiroom-funktion och/eller fler integrerade streamingtjänster
 • Äkta hifi kräver fortfarande en bra förstärkare och separata högtalare

Reviews

Tillbehör till Bang & Olufsen Beosound A5

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-6dB)32-22000 Hz
Storlek diskant0,8"
Tweeter Amount1x
Storlek mellanregister2"
Midrange Amount2x
Storlek bashögtalare5.25"
Woofer Amount1x
IP RatingIP65

Recensioner


4.8
10 recensioner
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0