Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådlös högtalare med batteri

Bang & Olufsen Beosound Level

16 990:-st.
Gold Tone

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Produkten ingår i ett system/paket
Unik, exklusiv batteridriven trådlös högtalare i ikonisk dansk design. Här får du den där extra kvaliteten i alla detaljer som gör hela skillnaden.

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beosound Level – exklusiv trådlös högtalare med batteri, ikonisk design och bra ljud

 • Exklusiv aluminiumfinish med front i textil från Kvadrat eller äkta trä
 • Inbyggt batteri med upp till 16 timmars speltid
 • Kan placeras stående, liggande eller lodrätt på väg (väggfäste finns separat)
 • 4 förvalsinställningar
 • Trådlös musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio och Bluetooth 5.0

Bang & Olufsen Beosound Level är en exklusiv och kompakt batteridriven trådlös högtalare som både till design och ljudkvalitet ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Den enkla och stilrena designen är en direkt blinkning åt de ikoniska Beolit-modellerna från 1970-talet som var några av världens allra första bärbara transistorradioapparater med seriös ljudåtergivning.

Beosound Level är tillverkad i exklusiva material som både är robusta och ser bra ut. Den eleganta och gedigna ramen är tillverkad i äkta aluminium, och tyget på fronten på Natural-versionen kommer från danska Kvadrat, som är världsberömda för sin eleganta textildesign. Vill du ha något ännu mer exklusivt kan du välja Gold Tone med guld-anodiserad ram och front i äkta ljus ek.

Smart användning, smarta funktioner och oändlig tillgång till trådlös musik

Det inbyggda batteriet i B&O Beosound Level ger dig upp till 16 timmars speltid. Med den magnetiska laddningsplattan som medföljer kan du lekande lätt fylla på högtalaren med ny ström om du har placerat den på väggen med det specialdesignade väggfästet (extra tillbehör).

Du kan sköta den grundläggande hanteringen (ljudstyrka m.m.) via touchknappar på ovansidan.

Till skillnad från transistorradioapparater från förr har du ett oändligt universum av musik till hands med Beosound Level. Via den dedikerade appen kan du streama musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio och Bluetooth, och du kan till med koppla ihop Beosound Level trådlöst tillsammans med andra högtalare som stödjer Chromecast eller AirPlay 2. På så sätt kan du få trådlös musik i hela ditt hem (eller utanför) medan du styr alltsammans från din telefon eller surfplatta.

Som pricken över i kan du parkoppla två Beosound Level till en äkta stereokonfiguration med höger/vänster. Det ger dig en helt autentisk ljudbild med både bredd och djup så att du kan njuta av din musik i äkta hifi-kvalitet. Du parkopplar högtalarna via Bang & Olufsen-appen, och funktionen bygger på B&O:s egen teknik, så du behöver inte bekymra dig över tidsfördröjning eller andra nackdelar som du kan uppleva hos en del konkurrenter.

Bang & Olufsen Beosound Level finns med finish i svart/silver (Natural) och guld/ljus ek (Gold Tone).

Avancerad bestyckning och optimalt ljud

Beosound Level är bestyckad med hela fem högtalarelement med varsin egen dedikerad förstärkare. Två baselement tar hand om de djupa tonerna, och övriga element är på ett raffinerat sätt fördelade på mellanregister- och diskantområdet, så du får en klang som är både klar och fyllig. Via den dedikerade Bang & Olufsen-appen kan processorn reglera ljudet utifrån om du placerar högtalaren hängande eller liggande. Och om du fortfarande vill fintrimma klangen kan du göra det via appen.

Som pricken över i får du dessutom aktiv rumskorrektion, där högtalaren skickar ut ett antal testtoner och korrigerar klangen till att matcha rummet och vald placering (i ett hörn, på en hylla, fritt stående, på vägg, osv.). Du har kort sagt alla möjligheter att få optimalt ljud från Beosound Level, oavsett hur du använder högtalaren.

Trådlös musikstreaming med Chromecast, AirPlay 2 , Spotify Connect och Bluetooth

Chromecast built-in och AirPlay 2 är två geniala sätt att streama ljud och musik till anläggningen från din smartphone, surfplatta eller dator. De flesta musikappar (Spotify, TIDAL, Deezer, YouTube, m.fl.) stödjer bägge system, så allt du behöver göra är att trycka på en ikon – sedan spelar musiken i rummet.

Du kan spela både till Beosound Level och till kompatibla trådlösa högtalare i andra rum, så du får multiroom på köpet. Eftersom det är själva högtalaren som streamar musiken drar du inte extra på batteriet i din smartphone, och du kan använda samma smartphone till att byta musik och reglera ljudstyrka oavsett var i huset du befinner dig.

Du får Spotify Connect, så du har tillgång till miljontals låtar från Spotify som du redan är väl bekant med från din smartphone eller surfplatta. Du kan också välja att streama musik direkt från din smartphone m.m. via Bluetooth, vilket du kanske redan provat på med en trådlös Bluetooth-högtalare. Det är otroligt enkelt och kräver inget wifi-nätverk. Dock drar den här tekniken en del ström från ditt smartphone-batteri.

Bang & Olufsen – gedigen kvalitet och exklusiv design

Alla produkter från B&O har tagits fram för att leverera ljud av toppkvalitet i exklusiv, innovativ och toppmodern design. De här produkterna utstrålar gedigen kvalitet och stil på en nivå som ger dig en helt unik upplevelse och ägarglädje varje gång du använder dem.

De material som används har valts ut just för att de är både eleganta och hållbara. Hur du än vrider och vänder på det så är äkta trä, exklusiva material och aluminium mer läckert än plast. Och det är just den här känslan av något äkta som gör skillnad i långa loppet.

Bärbara produkter från Bang & Olufsen ger dig friheten att vara spontan utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Din musikupplevelse är en naturlig del av din stil och din vardag och du kommer att ha den till hands utan att behöva vara bunden till stora anläggningar och stickkontakter. Dina hörlurar är dina bästa vänner, men när du ska lyssna tillsammans med andra ska det naturligtvis vara via en högtalare som är både trådlös, mobil, välspelande och snygg. Allt det här levererar B&O – och de gör det med lösningar som är mer gedigna än någon annans!

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Exklusiv aluminiumfinish med front i textil från Kvadrat eller äkta trä
 • Två Beosound Level kan parkopplas till en äkta stereokonfiguration med höger/vänster.
 • Inbyggt batteri med upp till 16 timmars speltid
 • Kan placeras stående, liggande eller lodrätt på vägg (väggfäste finns separat)
 • Touchpanel på ovansidan för grundläggande funktioner
 • 4 förvalsinställningar
 • Automatisk ljudkorrektion i förhållande till placeringen i rummet
 • Fuktsäker design (IP54)
 • Trådlös musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio och Bluetooth 5.0
 • Dedikerad Bang & Olufsen-app
 • Magnetisk laddare medföljer

Begränsningar

 • Inte 100 % vattentäta
 • En del alternativ har mer avancerad multiroom-funktion och/eller fler integrerade streamingtjänster
 • Äkta hifi kräver fortfarande en bra förstärkare och separata högtalare

Reviews

Videos om Bang & Olufsen Beosound Level

Tillbehör till Bang & Olufsen Beosound Level

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-6dB)50-22.000 Hz
Fullregisterelement2"
Storlek diskant0,8"
Storlek bashögtalare4"

Recensioner


3.0
2 recensioner
5
1
4
1
3
0
2
0
1
1

Rekommenderade produkter