Hopp til innhold
Bowers & Wilkins CCM7.3 S2 In-ceiling-högtalare

Bowers & WilkinsCCM7.3 S2In-ceiling-högtalare

Kompromisslös hifi kan också komma från en högtalare som är diskret inbyggd i taket. En spännande lösning för både musik och hemmabio.
st.20 998:-
Förväntad i lager den 21 januari 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins CCM7.3 S2 – trevägs takhögtalare i High End-klassen

CCM7.3 S2 är en äkta audiofil trevägs takhögtalare som kan tillfredsställa även mycket kräsna öron. Här får du de bästa lösningarna från B&W:s exklusiva 700-serie, men omgjord till en inbyggnadslösning: Carbon Dome-diskant, hela två 5-tums Aerofoil-baselement samt B&W:s unika Continuum FST-mellanregister.

Oavsett om du lyssnar på musik eller filmljud kommer CCM7.3 S2 att ge dig prestanda och råstyrka som utan problem kan mäta sig med många fina högtalare i traditionell design. Om du vill ha inbyggnadsljud i absolut toppkvalitet överallt i huset så kommer CCM7.3 S2 att vara en given lösning på många ställen. Du kan till exempel montera den i taket över matbordet eller i sovrummet och i åratal njuta av ett rent, luftigt och dynamiskt ljud.

Audiofilt filmljud i taket

I och med att elementen har en unik vinkling på 45 grader har du verkligen möjlighet att inreda en komplett hemmabio i hög kvalitet uteslutande med dolda takhögtalare. Den speciella vinklingen gör att du upplever ljudbilden som om den ligger i öronhöjd även om högtalarna är monterade i taket. Det här är ett perfekt alternativ om betong, glas eller andra hinder gör det omöjligt att bygga in högtalare i väggen. Och om du ändå ska lägga ner arbete på att planera och förverkliga en inbyggnadslösning, varför då inte se till att få ut mesta möjliga av det hela?

Obs! CCM7.3 S2 använder precis samma monteringshål som den tidigare versionen av CCM7.3. Du kan därför snabbt och problemfritt uppgradera till det hörbart bättre S2-ljudet om du vill.

Tekniska ritningar kan hämtas här

Höjdpunkter

  • Continuum FST-mellanregister och Aerofoil-baselement
  • Enastående ljud både i stereo och som frontkanaler i ett bra surroundsystem
  • Ett bra alternativ om glas, betong eller något annat förhindrar inbyggnad i vägg
  • QuickDogs-systemet ger enkel och säker montering utan verktyg
  • Integrerad backbox

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)55-28.000 Hz
Frekvensomfång (-6dB)52-33.000 Hz
Impedans8 ohm
Känslighet90 dB

Tillbehör till Bowers & Wilkins CCM7.3 S2

Rekommenderade produkter

Effektförstärkare för installation
17 498:- / st.
Effektförstärkare för installation
77 998:- / st.