Hopp til innhold
3 298:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Skäm bort dig själv med lugn och ro och fint hifi-ljud när du är på språng eller tränar. Dessa unika in-ear-hörlurar är lyx in i minsta detalj.

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins PI4 – exklusiva trådlösa in-ear-hifi-hörlurar med ANC, smarta funktioner, fint hifi-ljud och läcker design

Bowers & Wilkins PI4 är smarta och exklusiva in-ear-hörlurar med Bluetooth, ANC (noise cancellation) och bra hifi-ljud. Här kan du effektivt dämpa störande ljud från omgivningen och njuta av din musik i äkta B&W-kvalitet när du är på språng eller svettas på gymmet. De helt nya och elementen på hela 14 mm har utvecklats och finjusterats av samma team som stod bakom den legendariska 800 Diamond-serien. Så mycket bättre kan du inte hitta!

Batteritiden ligger på upp till 10 timmar så du kan njuta av musik både till och från jobbet och under hela arbetsdagen. Och om batteriet ändå skulle ta slut tar det bara 15 minuter att tanka ström för ytterligare 3 timmars speltid. PI4 är kort sagt en trogen partner som följer dig i vått och torrt och som du alltid har plats att ta med dig.

Läckert utförande och smarta funktioner
Utförandet i mjukt silikon och gummi får PI4 att kännas som en naturlig förlängning av din hörselgång, och den ergonomiska passformen säkerställer att öronadaptrarna sitter kvar även vid hastiga rörelser. Tre högkvalitativa mikrofoner arbetar tillsammans för att ge dig kristallklar samtalskvalitet, och du kan styra saker och ting via lättillgängliga tryckknappar på kabeln mellan öronsnäckorna.

Öronsnäckorna är magnetiska, så när du inte lyssnar på musik kan du klicka ihop dem och låta hörlurarna hänga bekvämt och säkert runt halsen. Det finns dessutom inbyggda sensorer i öronsnäckorna som automatisk startar och stoppar musiken när du klickar ihop dem eller skiljer dem åt. Via den dedikerade appen kan du själv bestämma hur den här smarta funktion ska fungera, och du kan även ställa in tiden för automatisk avstängning.

Bowers & Wilkins PI4 finns med finish i svart (Black), guld (Gold) eller silver (Silver).

 

Högkvalitativ Bluetooth och avancerad noise cancellation (ANC)
Bowers & Wilkins är den första tillverkaren på marknaden som använder nya Bluetooth-chipet aptX Adaptive BT 5.0. Det innebär bättre trådlöst ljud, lägre strömförbrukning och kortare fördröjning mellan ljud och bild när du till exempel använder PI4 för att se film. Med det nya chipet kan du äntligen få effektiv ANC utan att behöva suga livet ur musiken, vilket du kan uppleva med en del alternativ.

En annan läcker detalj är att PI4 kan kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt (Dual Mode), så att du snabbt kan växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du ser en film på surfplattan. Det här är riktigt smart om du till exempel sitter på tåget och inte vill rota runt efter dina enheter.

Du kan även lyssna via USB från datorn. Med USB-avspelning kan du njuta av okomprimerat digitalt ljud i full CD-kvalitet utan att behöva investera i en separat D/A-omvandlare, vilket är fallet med de flesta andra hörlurar.

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång10-30.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÖppen
BluetoothJa
Bluetooth-teknikaptX, aptX HD
Element storlek14,2 mm

Rekommenderade produkter