Hopp til innhold

Bowers & WilkinsPI4Trådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Skäm bort dig själv med lugn och ro och fint hifi-ljud när du är på språng eller tränar. Dessa unika in-ear-hörlurar är lyx in i minsta detalj.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins PI4 – exklusiva trådlösa in-ear-hifi-hörlurar med ANC, smarta funktioner, fint hifi-ljud och läcker design

Bowers & Wilkins PI4 är smarta och exklusiva in-ear-hörlurar med Bluetooth, ANC (noise cancellation) och bra hifi-ljud. Här kan du effektivt dämpa störande ljud från omgivningen och njuta av din musik i äkta B&W-kvalitet när du är på språng eller svettas på gymmet. De helt nya och elementen på hela 14 mm har utvecklats och finjusterats av samma team som stod bakom den legendariska 800 Diamond-serien. Så mycket bättre kan du inte hitta!

Batteritiden ligger på upp till 10 timmar så du kan njuta av musik både till och från jobbet och under hela arbetsdagen. Och om batteriet ändå skulle ta slut tar det bara 15 minuter att tanka ström för ytterligare 3 timmars speltid. PI4 är kort sagt en trogen partner som följer dig i vått och torrt och som du alltid har plats att ta med dig.

Läckert utförande och smarta funktioner
Utförandet i mjukt silikon och gummi får PI4 att kännas som en naturlig förlängning av din hörselgång, och den ergonomiska passformen säkerställer att öronadaptrarna sitter kvar även vid hastiga rörelser. Tre högkvalitativa mikrofoner arbetar tillsammans för att ge dig kristallklar samtalskvalitet, och du kan styra saker och ting via lättillgängliga tryckknappar på kabeln mellan öronsnäckorna.

Öronsnäckorna är magnetiska, så när du inte lyssnar på musik kan du klicka ihop dem och låta hörlurarna hänga bekvämt och säkert runt halsen. Det finns dessutom inbyggda sensorer i öronsnäckorna som automatisk startar och stoppar musiken när du klickar ihop dem eller skiljer dem åt. Via den dedikerade appen kan du själv bestämma hur den här smarta funktion ska fungera, och du kan även ställa in tiden för automatisk avstängning.

Bowers & Wilkins PI4 finns med finish i svart (Black), guld (Gold) eller silver (Silver).

 

Mer bilder på Bowers & Wilkins PI4

Bowers & Wilkins PI4 Trådlösa in-ear-hörlurar

Tekniska specifikationer

Akustisk konstruktionÖppen
BluetoothJa
Bluetooth-teknikaptX, aptX HD
Element storlek14,2 mm
Frekvensomfång10-30.000 Hz
MikrofonJa