Hopp til innhold
3 198:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Här får du total trådlös frihet utan att kompromissa med något. Du kan till och med lyssna trådlöst från underhållningssystemet på flyget.

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins PI7 – exklusiva True Wireless in-ear-hörlurar med suveränt hifi-ljud, ANC, läcker styrning och trådlös laddning

 • Väldigt bra ljudkvalitet och exklusiv design i flera färger
 • Adaptive ANC Noise Cancellation med hear-through
 • Trådlös lyssning från underhållningssystem på flyg
 • Tvåvägselement med separata förstärkare
 • Touchkontroll med smart pausfunktion

Bowers & Wilkins PI7 är 100 % trådlösa True Wireless in-ear-hörlurar med Adaptive Noise Cancelling (ANC), suverän ljudkvalitet, exklusiv design i aluminium och användarvänlig touchkontroll. Bowers & Wilkins är inte först med att lansera helt kabelfria hörlurar. Men i gengäld gör de det fantastiskt på första försöket.

PI7 stödjer Bluetooth-formaten aptX HD och AAC, så du kan få ut det bästa av den trådlösa tekniken oavsett om du har en Android- eller Apple-telefon. Ett unikt system med dubbla element och högupplöst 24-bitars signalbehandling hela vägen fram till dina hörselgångar säkerställer optimal ljudkvalitet oavsett var du spelar musiken ifrån. Här får du både en läcker musikupplevelse och en störningsfri vardag med ANC utan att förlora din trådlösa frihet.

Geniala på resan

En genial och helt unik detalj är att du kan ansluta en extern ljudkälla via minijack- eller USB-porten på laddningsetuiet, som skickar signalen vidare till öronsnäckorna. På så sätt kan du också njuta av att kunna lyssna helt trådlöst med Noise Cancelling medan du jobbar på din laptop eller ser en film via planets underhållningssystem under en långflygning. I en del fall kanske du behöver använda en flygplansadapter med två kontakter, men en sådan kan du hitta för en billig slant.

PI7 kan spela i upp till 4 timmar på en laddning med ANC aktiverat. Du kan ladda snäckorna ytterligare fyra gånger i laddningsetuiet som medföljer, så du kan alltså ha ström för 20 timmars lyssning i fickan. Laddningen kan till och med ordnas trådlöst via en vanlig Qi-laddare, vilket du kanske redan använder till din telefon. Och om du på vägen ut upptäcker att du har kört slut på dina PI7 så kan du via Fast Charge-funktionen ordna ström till två timmars lyssning på bara 15 minuter.

Bowers & Wilkins PI7 finns i svart eller vitt utförande. Laddningsetui, USB-C - USB-C-kabel för laddning och 3 par öronadaptrar (S/M/L) medföljer.

Smart och användarvänlig touchkontroll, ANC och dedikerad app

Bowers & Wilkins PI7 har touchkontroll på öronsnäckorna så att du enkelt kan hantera musik och samtal utan att behöva leta efter pyttesmå knappar som på en del alternativ. Här kan du också aktivera hear-through-funktionen som släpper igenom ljud från omgivningen om du till exempel färdas i trafiken.

När lurarna befinner sig i örat är röststyrning det lättaste sättet att styra uppspelningen. Ett tryck på öronsnäckan startar röstassistenten på telefonen (till exempel Google-assistenten, Amazon Alexa eller Siri), och sedan kan du prata dig fram till musikval, svara på meddelanden eller hitta närmaste pizzeria.

Om du gillar att lyssna på musik på jobbet och andra ställen där omgivningen ofta kräver din uppmärksamhet, så kommer du att älska lurarnas smarta pausfunktion. PI7 pausar din musik när du tar ut någon av öronsnäckorna ur örat och när du pratat färdigt startar musiken automatiskt på samma ställe igen. En finess som verkligen kan göra påtaglig skillnad i en hektisk vardag.

De inbyggda ANC-mikrofonerna i varje öronsnäcka fångar upp ljuden i din omgivning och säkerställer en optimal dämpning utan att samtidigt lägga en filt över ljudkvaliteten. Med den tillhörande Bowers & Wilkins-appen kan du anpassa både ANC, touchfunktioner, samtal och klang efter din personliga smak.

Bi-ampade Dual Hybrid-element för suveränt ljud

Det unika systemet med dubbla element i PI7 är ännu en teknisk innovation från Bowers & Wilkins. Varje öronsnäcka rymmer ett dynamiskt fullregisterelement plus ett Balanced Armature-diskantelement. Det speciella med PI7 är att varje element är kopplat till en egen förstärkare så att det kan drivas vid sin optimala ljudstyrka och med optimal signalbehandling.

Med hela fyra förstärkarkanaler kan B&W optimera ljudsystemet för en fantastisk ljudkvalitet över hela frekvensområdet. En väldigt avancerad konstruktion som patenterats av B&W.

Avancerad Bluetooth med Dual Mode

Bowers & Wilkins var den första tillverkaren på marknaden som använde nya Bluetooth-chipet aptX Adaptive BT 5.0. Den här lösningen ger dig bättre trådlöst ljud, lägre strömförbrukning och kortare fördröjning mellan ljud och bild när du till exempel använder PI7 för att se film. PI7 kan komma ihåg parkopplingen till flera olika Bluetooth-enheter så att du slipper bekymmer om du använder hörlurarna på flera olika ställen. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Mycket bra ljudkvalitet
 • Tvåvägselement med separata förstärkare
 • Säker och skön passform
 • Adaptive ANC Noise Cancellation med hear-through
 • Bluetooth 5.0 inkl. AAC och aptX Adaptive / HD / Low Latency
 • Full 24-bitars trådlös signalbehandling
 • 4 timmars batteritid (+16 timmar via laddningsetui)
 • Trådlös laddning av etui via Qi-laddare av standardtyp (extra tillbehör)
 • Touchkontroll med smart pausfunktion
 • Trådlös lyssning från underhållningssystem på flyg (via laddningsetui)
 • Enkel aktivering av röstassistent (Google-assistenten/Siri med flera)
 • Stänksäker design (IP54)
 • Dedikerad Bowers & Wilkins-app för personliga användarinställningar (ANC, touchfunktioner m.m.)
 • Automatisk avstängning (kan ställas in via app)
 • Exklusiv finish och flera färger

Begränsningar

 • Inte särskilt bra till sport och träning
 • Inte lika kompakt som en del alternativ
 • En del alternativ har längre batteritid

Reviews

Videos om Bowers & Wilkins PI7

Tillbehör till Bowers & Wilkins PI7

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång10-20.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX HD, aptX Adaptive, AAC )
Element typ/storlek9,2 mm - Balanced armature driver
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter