HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Steinway Lyngdorf

Med Steinway Lyngdorf får du obegränsad upplösning och dynamik. Du får finish och teknik i världsklass och du får också enastående möjligheter att låta din High End-anläggning smälta in utan att du måste kompromissa med inredningen. Det ultimata Hi-Fi-systemet!

  • Digital state-of-the-art-teknik
  • Enastående upplösning och dynamik
  • Mer kompakt än traditionella anläggningar
  • RoomPerfect optimerar ljudet i ditt lyssningsrum
  • Flexibla placeringsmöjligheter

Det ultimata Hi-Fi-systemet

Steinway Lyngdorf grundades 2005 som ett samarbete mellan det världsberömda pianoföretaget Steinway & Sons och danska Lyngdorf Audio, som står för digital Hi-Fi-utrustning i den absoluta High End-klassen. Här möts oöverträffat hantverk och kompromisslös digital ljudteknik i en produktserie som världen aldrig sett maken till. I lyxbranschens media nämns Steinway Lyngdorf redan sida vid sida om etablerade märken som Dom Pérignon, Chanel och BMW.

Ett spännande alternativ för entusiaster

De största systemen från Steinway Lyngdorf har prislappar som du vanligtvis bara ser hos fastighetsmäklare. Men de mer kompakta lösningarna är faktiskt inom räckvidd för vanliga High End-entusiaster. Jämfört med en traditionell High End-anläggning av yttersta klass är Steinway Lyngdorf inte dyrare, utan bättre och mer kompakt. Samtidig är det mycket lättare att få det här systemet att spela optimalt i ett vanligt vardagsrum eftersom du till på köpet får det unika och geniala RoomPerfect-systemet.

Läs mer om Steinway Lyngdorf

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här