Hopp til innhold
Trådlös högtalare (par)

Cambridge Audio YOYO M

2 698:-par

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Bluetooth kan också vara äkta stereo. Här är ett par superkompakta, trådlösa och välspelande högtalare – bägge klädda i lyxig, brittisk ull.

Läs mer:

Beskrivning

Cambridge Yoyo (M) – snygga, trådlösa stereohögtalare med Bluetooth och inbyggt batteri

  • [" Trådlös avspelning via Bluetooth från t.ex. din smartphone "," Fint trådlöst stereoljud "," Snygg design klädd med lyxig brittisk ull från Marton Mills "," Den ena högtalaren kan spela på egen hand för extra mobilitet "," Inbyggt batteri med upp till 24 timmars speltid "]
Yoyo (M) är ett par otroligt läckra trådlösa stereohögtalare med inbyggt uppladdningsbart batteri och imponerande fint ljud i förhållande till både storleken och konkurrenterna. Med Bluetooth och upp till 24 timmars batteritid kan du spela musik överallt där du har en mobil, smartphone eller surfplatta (iOS/Android) till hands. Högtalarens utsida är klädd i ett snyggt ytmaterial från traditionsrika, brittiska Marton Mills, och du kan ladda din smartphone via den inbyggda USB-porten.

De två högtalarna är byggda för att spela i stereo – för stereo låter helt enkelt bättre. I stort sett all musik är producerad i stereo, och känslan av att kunna höra musiken från både höger och vänster sida slår alltid det ljud som en enskild högtalare kan producera. Men om du vill ta musiken med dig - till exempel ut i trädgården - kan den ena högtalaren spela på egen hand, så att du har gott om mobila möjligheter.

Byggd för att passa in var som helst
Yoyo (M) är byggd för att passa in var som helst i ditt hem. Ytan i ull och de många olika färgvarianterna gör att de passar in i princip var som helst. Det inbyggda batteriet gör dessutom att du smidigt kan ta med en eller två högtalare ut på terrassen under sommaren och tonsätta de långa sommarkvällarna.

Bluetooth ser till att du kan strömma all din musik trådlöst. Det gäller både streamingtjänster, YouTube-ljud och självklart även din egen musiksamling. Om du ställer Yoyo (M) i köket kan du dessutom slippa lägga kladdiga fingrar på högtalaren för att sköta den – du låter bara handen sväva över touchpanelen i ena eller andra riktningen, så reagerar högtalaren och kan t.ex. spola eller stoppa musiken.

Cambridge Yoyo (M) finns i mörkgrå, ljusgrå eller blå.

Yoyo – brittisk ända in i hjärtat
Cambridge är ett brittiskt företag. Det framgår tydligt både när man tittar, känner och lyssnar på högtalarna i Yoyo-serien. Utsidan är till exempel klädd i mjuk ull från den välrenommerade, traditionella fabriken Marton Mills, som har levererat textil av hög kvalitet till hela världen sedan 1931. Ullklädseln får högtalarna att se mer ut som små möbler än högtalare, och kommer garanterat att komplettera även den mest noggrant utvalda heminredning.

Ljudkvaliteten är också brittisk. Alla högtalare i serien är byggda efter den sedan länge välkända Cambridge-standarden, och även den superkompakta högtalaren, Yoyo (S), låter mer än den ser ut att kunna göra, med såväl överraskande bra bas som imponerande detaljer. Den imponerande ljudkvaliteten härrör från den avancerade teknik som döljer sig bakom de olika högtalarnas ullklädda yta – och var och en är fullmatad med företagets mångåriga erfarenhet av hifi-branschen.Vår
Expertbedömning

Fördelar

  • [" Fint trådlöst stereoljud "," Trådlös Bluetooth-uppspelning utan wifi-nätverk "," Snygg design klädd med lyxig brittisk ull från Marton Mills "," Synnerligen kompakt och enkel att transportera "," Inbyggt batteri med upp till 24 timmars speltid "," Den ena högtalaren kan spela på egen hand för extra mobilitet "," Fin ljudkvalitet i förhållande till storleken "," Synnerligen enkel att installera "," Fungerar med både smartphone, surfplatta, mobil och PC/Mac "," Kan ladda anslutna apparater via USB, även vid batteridrift "," Kan skötas utan att du använder fingrarna "," Analog ljudingång (stereo-minijack) "]

Begränsningar

  • [" Ingen inbyggd musikkälla (t.ex. radio) "," Ingen fjärrkontroll medföljer "," Stödjer inte Bluetooth aptX eller Apple AAC "]