Hopp til innhold
Clic
Möbel

Clic 221-2

16 900:-st.
Vit
Förväntad leveranstid 3-8 veckor
  -
Exklusiv hifi-möbel med ett utvändigt djup på 45,5 cm. Avtagbara bakstycken medföljer. Luckor i tyg eller trä, lådor samt ett brett utbud av tillbehör finns att köpa till. Finish vitt, svart eller äkta träfaner.

Läs mer:

Beskrivning

clic 221-2 – exklusiv och funktionell hifi-möbel med 2 utrymmen och ett djup på 45,5 cm

Vi står redo att hjälpa dig

Det finns ett otal möjligheter och du är varmt välkommen att titta förbi vår butik eller kontakta kundtjänst för att få råd och vägledning. Möblerna från clic sätts ihop för hand efter dina önskemål och levereras helt färdiga. 

clic – innovativa hifi-möbler i lyxklassen

De dansktillverkade möblerna från clic är en serie hifi-möbler för dig som vill ha både funktionalitet, design och finish i toppklass. De här exklusiva möblerna är avsedda att presentera moderna ljud- och bildprodukter från sin allra bästa sida, och elegant design och ett otal kombinationsmöjligheter gör att du alltid hittar en clic-lösning som passar både din anläggning och ditt hem perfekt.

clic-möblerna erbjuder en otrolig variationsmöjlighet och rymmer en uppsjö av innovativa detaljer, inklusive ett imponerande utbud av eleganta och funktionella tillbehör. Modulkonstruktionen ger dig nästan helt fria händer att kombinera både på höjden och på bredden. Möblerna kan stå på golvet på ben eller hjul, de kan staplas eller väggmonteras ovanpå eller vid sidan om varandra helt utifrån ditt behov. Glöm allt om oreda, kablar eller störande färger – clic-möblerna är genomtänkta ända ner till de eleganta magnetlåsen på luckorna som eliminerar behovet av synliga handtag.

Ska din anläggning synas – eller bara höras?

Med clic finns det inte längre något som hindrar att du skaffar din stora drömanläggning bara för att din bättre hälft inte vill behöva titta på elektronik och högtalare i vardagsrummet. clic-modulerna är dimensionerade för seriös hifi-utrustning i standardbredden 43 cm och du får gott om plats för både apparater och tillhörande kablar. Du kan välja moduler med en utvändigt djup på 37, 45 och 55 cm.*

Du har till och med möjlighet att dölja hela anläggningen – inklusive till exempel centerhögtalare eller subbas – bakom eleganta tygluckor som låter både ljud och fjärrkontrollssignaler passera. Du får anläggningen du drömmer om – och din bättre hälft slipper se den!

Otroligt exakt och gedigen konstruktion

clic-möblerna har ett exklusivt utförande in i minsta detalj. Där andra tillverkare vanligtvis använder separata 16 mm spånplattor, använder clic väldigt solid 22 mm tjock MDF-platta som viks utifrån en och samma platta och limmas och dymlas ihop. Tekniken med vikning används även inom tillverkning av högtalarkabinett och ger betydligt mer exakta fogar än du får med separata plattor. MDF-plattorna är så pass styva och solida att de utan problem kan bära riktigt seriös hifi-utrustning.

Om du skulle behöva placera väldigt tung utrustning på långa hyllor (modell 221 och 222), så finns stag att köpa separat. Den solida konstruktionen blir också tydlig i det att clic-möblernas bakstycke inte är bärande. Därför kan du ta bort det om du till exempel vill ha lite extra djup i en sektion som ändå är dold bakom en lucka.

Exklusiv finish med perfekta fogar

En ovanlig och exklusiv detalj är att clic-möblerna lackeras både innan och efter montering. Detta görs för att de redan knivskarpa fogarna ska bli praktiskt taget osynliga, och det är en stor anledning till möblernas överlägset fina finish.

Om du väljer en utgåva i äkta träfaner är fogarna också ytterst imponerande. I det här fallet för att faneret på ett raffinerat sätt viks i kanterna och fasas samman med plattan. Faneret får slutligen ett skyddande lager matt lack som gör den tålig utan att förstöra ådringen eller känslan av äkta trä.

Dölj kablarna

Kablarna är nog det som de flesta irriterar sig mest på när de ska installera sin anläggning. Med clic har du alla möjligheter att organisera kablarna på bästa möjliga sätt. Dolt bakom bakstycket kan du dra kablar mellan möbelns olika sektioner, och du kan välja olika kabelgenomföringslock till topplattan så att du får snyggast möjliga lösning. Du kan också få en matchande kabelränna som döljer kablarna om du till exempel har monterat TV:n på väggen.

Modulkonstruktion med oändliga kombinationsmöjligheter

Modulkonstruktionen ger dig en hel uppsjö av möjligheter att sätta ihop en clic-lösning som passar just dina behov. Om du till exempel behöver en möbel i fyra modulers bredd kan du fritt välja mellan 2+2 eller 3+1. Härmed kan du alltid få en perfekt placering av skiljeväggar och kabelgenomföring.

Om till exempel din TV hänger över möbeln kan det vara viktigt att kunna välja fritt bland modulerna. Och oavsett om du föredrar trä eller tyg får du sidoupphängda luckor där du själv bestämmer om de ska öppnas åt höger eller vänster. Självklart kan du även välja att låta en eller flera sektioner vara helt öppna.

Hyllorna kan justeras uppåt eller nedåt efter just dina behov, och lådan är indelad i sektioner med plats för CD-skivor, filmer och spel. Lådan kan dras ut helt så att du smidigt når det du har placerats längst in i lådan.

Tillverkas för ditt behov

Till varje clic-möbel medföljer hyllor och bakstycke, och längst bak i topplattan finns har ett centrerat standardhål frästs ut för kablar. Du kan välja till kabelgenomföringslock, hyllor, lådor, luckor, ben m.m. så att du får en möbel som passar dina behov.

När du har gjort din beställning monterar clic ihop din hifi-möbel för hand så att du får hem en helt färdig och kontrollerad produkt. På så sätt kan du vara säker på att möbeln lever upp till clics höga standard in i minsta detalj – samtidigt som du själv slipper ta fram skruvmejseln. Tänk på att den här exklusiva metoden ger lite längre leveranstid än för standardprodukter, så det tar vanligtvis ett par veckor innan du får hem din möbel.

* Tänk på att välja en clic-modul som är tillräckligt djup invändigt så att både utrustning, kablar och kontakter får plats.

Tekniska specifikationer

Sektioner2
Hyllor ingår2
Invändig höjd (cm)32,4 cm
Invändig bredd (cm)48,2 cm
Invändigt djup med bakplatta (cm)37,8 cm
Invändigt djup utan bakplatta (cm)42,7 cm