Hopp til innhold
DALI
Högtalarstativ (par)

DALI CONNECT Stand M-600

3 698:-par

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Elegant högtalarstativ som lyfter dina högtalare till lämplig öronhöjd. Spikes och gummifötter medföljer, och du kan dölja kabeln i stativets ben.

Läs mer:

Beskrivning

DALI CONNECT Stand M-600 – solitt och elegant golvstativ för optimal placering av kompakta högtalare

CONNECT Stand M-600 är ett solitt och elegant gediget högtalarstativ som lyfter sina högtalare till precis rätt öronhöjd när du sitter i soffan. Bottenplattan är gjord i snyggt tonat glas och du kan enkelt dölja högtalarkabeln i stativstolpen. Både stativstolpe och topplatta är gjorda i metall och väger tillräckligt för att du ska kunna lita på att dina högtalare står stabilt och säkert. Justerbara spikes medföljer, och om du är mån om ditt trägolv använder du bara gummifötterna som medföljer.

Om dina högtalare inte är från DALI kan du själv välja om du vill pryda stativet med DALI-klistermärket som medföljer. Den vita version av stativet är lite speciell. Här har DALI nämligen investerat extra mycket i glasplattan så att du slipper det gröna skimmer som ofta tonar fram i billigare glas.

DALI CONNECT Stand M-600 säljs parvis och finns i vitt eller svart utförande. Spikes, gummifötter, DALI-logotyp och glidsäkert underlag medföljer.

OBS: CONNECT Stand M-600 är ett bra alternativ till den trådlösa CALLISTO 2 C kompakthögtalare. Var dock uppmärksam på att strömkabeln inte kan döljas i stativet.

Tekniska specifikationer

FärgVit
FärgVit högglans
Vikt (kg)12,1
Höjd emballage (cm)11
Längd emballage (cm)73
Vikt emballage (kg)13,1
Bredd emballage (cm)50