Hopp til innhold

DALIFAZON MIKROKompakt högtalare (par)

Läcker och ultrakompakt högtalare med snyggt ljud till både stereo och hemmabio. Elegant finish i högglanslackad aluminium. Flera färger.
Svart högglans
par3 996:-
Förväntad i lager den 31 december 2021.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI FAZON MIKRO – ultrakompakt och läcker designhögtalare för både musik och hemmabio

FAZON MIKRO är den perfekta lösningen för dig som vill ha en ultrakompakt stereo och lyssna på TV-ljudet via anläggningen. Här får du seriösa element och ett elegant och solitt högtalarkabinett i äkta aluminium.

Tack vare sin välgjorda kvalitet fungerar FAZON MIKRO fint på egen hand i många sammanhang, även om de ringa måtten naturligtvis har sina begränsningar i basregistret. Kompletterar du med en kompakt subbas för den extra tyngden – till exempel DALIs egen kompakta FAZON SUB – kan du däremot se fram emot stora ljudupplevelser.

Du kan lika enkelt bygga en komplett hemmabiograf runt den här lilla pärlan. Då kompletterar du bara med ett par extra FAZON MIKRO till bakkanalerna och den matchande FAZON MIKRO VOKAL som centerhögtalare. Både när det gäller design och ljudkaraktär går det utmärkt att använda FAZON MIKRO som sido- eller bakhögtalare tillsammans med de större DALI-högtalarna FAZON SAT, FAZON LCR och FAZON F5. Det ger dig en möjlighet att sätta ihop en kompakt, elegant och särdeles välljudande FAZON-hemmabio.

Passar överallt
FAZON MIKRO är så liten att den passar in i varje inredning utan minsta problem. Väggfästet som ingår gör att högtalaren sitter ända in mot väggen så att allt ser rent och prydligt ut. Vill du hellre ställa högtalaren på en hylla använder du bara gummifötterna som ingår. En annan variant är de specialgjorda golvstativen (extrautrustning) som du till exempel kan använda om du ska ställa sido- eller bakhögtalarna fritt ute på golvet.

FAZON MIKRO finns svart och vit högglanslack

Höjdpunkter

  • Ultrakompakt och läcker aluminiumdesign Massor av möjligheter för både stereo och hemmabio Enkel och snygg placering på vägg med fästen som ingår Tjusigt ljud med tanke på storleken Matchande golvstativ finns som extrautrustning
Ola Hansson
Kristianstad
99 butikerHitta närmaste butik
Ola Hansson

Vår
Expertbedömning

  • Ultrakompakt och läcker design i högglanslackad aluminium Massor av möjligheter för både stereo och hemmabio Enkel och snygg placering på vägg med fästen som ingår Seriösa element ger snyggt ljud med tanke på storleken Guldpläterade klämterminaler för enkel och stabil kabelmontering Matchande golvstativ finns som extrautrustning Finns flera snygga färger

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)95-25.000 Hz
Impedans6 ohm
Känslighet84 dB
Storlek bashögtalare4"
Storlek diskant20mm