Hopp til innhold
4 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Bra ljud och design är något du förtjänar att ha med dig överallt. Den här läckra Bluetooth-högtalaren är svaret på mobila ljuddrömmar! Flera färger.

Läs mer:

Beskrivning

DALI KATCH – trådlös batteridriven Bluetooth-högtalare med suverän ljudkvalitet och raffinerad design

KATCH är den första bärbara Bluetooth-högtalaren från den danska högtalarspecialisten DALI. Och vilken Bluetooth-högtalare! Den flotta bestyckningen ger dig en ljudkvalitet som sätter nya standarder i den här kategorin, och den läckra designen i aluminium med moderna, raffinerade färgkombinationer gör KATCH till en frisk fläkt överallt, både ute och inne.

DALI har samarbetat intensivt med internationella trendforskare få fram en toppmodern design. Detta faktum återspeglas bland annat i det smarta, rundade aluminiumkabinettet och de överraskande färgkombinationerna som ter sig mer och mer eleganta och originella ju längre tid du tittar på dem. Pricken över i är det smarta bärhandtaget i äkta läder som smyger sig runt kabinettet och lockar dig att ta KATCH i handen och bära den med dig överallt.

Läckra musikupplevelser var som helst

KATCH är fylld till brädden med teknik och kvalitetselement som tillsammans ser till att den kan spela otroligt rent och dynamiskt. Här finns ingen antydan till det instängda burkljud du hittar i många billigare Bluetooth-högtalare. Tvärtom får du en imponerande musikalisk och autentisk klang som din musik aldrig behöver skämmas för.

I standardkonfiguration spelar KATCH med en väl avvägd och neutral klang som klär de flesta genrer. Och eftersom den har full högtalarbestyckning på både fram- och baksida kan den fylla hela rummet med ljud i hög kvalitet. Om du vill ha ett lite fylligare och varmare ljud eller ska spela i ett större rum kan du välja EQ-inställningen "Warm". Då får du lite mer botten i ljudet och ett mellanregister som är aningen tillbakadraget. Det kan vara en bra lösning i flera situationer, särskilt om du har KATCH stående fritt på ett bord där den inte kan utnyttja väggarna, eller om du har musiksinspelningar som är lite tunna i ljudet.

Självklart är KATCH inte en hel hifi-anläggning men om du vill ha en seriös, otroligt enkelt och välspelande musiklösning som du samtidigt kan ta med dig överallt, så är det här mitt i prick. Leta bara upp musiken på din smartphone, välj KATCH som Bluetooth-spelare och njut av detta lilla rundade ljudmirakel från DALI.

Ett helt dygn med musik

KATCH kan spela i ända upp till 24 timmar på det inbyggda batteriet, så du har gott om strömresurser för att kunna njuta av bra musik hela dagen, oavsett om du befinner dig hemma, i sommarstugan eller på resande fot. Du kan ladda din smartphone via USB-porten, och när du så småningom håller på att få slut på ström kopplar du bara in den medföljande laddaren, sen tar det max två timmar innan högtalaren är fulltankad igen.

DALI KATCH finns i flera snygga färgkombinationer: Jet Black, Grape Leaf, Pink/Creme (Cloud Grey), Mörkgrön/Oliv (Green Moss) och Mörkblå/Grå (Dark Shadow). Transportetui medföljer.

DALI KATCH – fullmatad med högtalarkvalitet

När du står med KATCH i handen kommer du att bli förbluffad över hur mycket högtalare och teknik DALI har lyckats stoppa i det här lilla kabinettet. Här hittar du på vardera sida av kabinettet inte bara ett utan två kompletta uppsättningar element som spelar rygg mot rygg. Den samlade bestyckningen är två 3,5-tums baselement med aluminium-membran, två solitt dimensionerade 21 mm softdome-diskanter och två passiva element som hjälper de aktiva elementen i de låga registren. Det här är faktiskt helt i nivå med det du hittar i många kompakta aktiva högtalarpar med separata kabinett!

Det blir inte mindre imponerande när du tittar på den inbyggda förstärkaren. Hela 2 x 25 digitala watt i en superkompakt batteridriven högtalare! Plötsligt är det lätt att förstå varför KATCH spelar skjortan av de flesta andra Bluetooth-högtalare i den här storleken. Det här är inte bara digital manipulation – det är bestyckning på en nivå som kan mäta sig med många traditionella mikroanläggningar. Skillnaden är bara att den här drivs på batteri och du kan ta den med dig i handen!

Kabinett som är genomtänkt in i minsta detalj

Det är inte bara för syns skull som DALI har tillverkat kabinettets ram i äkta aluminium. Inspirerade av erfarenheterna från sina läckra FAZON-serier har de valt det här materialet för att kunna göra kabinettväggarna tunnare och på så sätt ge elementen större volym att jobba i på insidan. Och med en akustisk nettovolym på endast 0,5 liter är det här väl värt att ta med i beräkningen.

Fronterna har ett utförande som består av ett kompostmaterial som ger elementen en stabil och resonansfri bas. Pricken över i är den eleganta bärremmen i äkta läder som elegant smyger sig runt längs högtalarens välvda sida och ner på undersidan där en liten skruv håller handtaget på plats. Frestelsen att bära med sig KATCH i handen vart du än beger dig kommer att bli omöjlig att motstå.

Massor av anslutningar och möjligheter

Via Bluetooth kan du strömma all din musik trådlöst, inklusive streamingtjänster (Spotify, TIDAL m.fl.) och självklart även din egen musiksamling. KATCH stödjer även aptX-formatet som gör det möjligt att strömma i nästintill CD-kvalitet från de flesta nya mobila spelare. Och med den smarta NFC-funktionen som också börjar bli allt vanligare behöver du bara föra t.ex. din smartphone mot KATCH. Sen är de parkopplade och musiken kan strömmas ut i rummet.

Via minijack-ingången kan du ansluta en extern ljudkälla, t.ex. en iPod shuffle, en annan MP3-spelare eller en TV. Du får till och med en USB-port som du kan använda för att ladda din smartphone eller ansluta t.ex. en Chromecast Audio, så att du även kan spela musik över ditt wifi-nätverk där hemma.

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)49-23.000 Hz
Storlek diskant21mm
Storlek bashögtalare3.5"

Rekommenderade produkter