Hopp til innhold
Bra ljud och design är något du förtjänar att ha med dig överallt. Den här läckra Bluetooth-högtalaren är svaret på mobila ljuddrömmar! Flera färger.
Dark Shadow

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

DALI KATCH – trådlös batteridriven Bluetooth-högtalare med suverän ljudkvalitet och raffinerad design

KATCH är den första bärbara Bluetooth-högtalaren från den danska högtalarspecialisten DALI. Och vilken Bluetooth-högtalare! Den flotta bestyckningen ger dig en ljudkvalitet som sätter nya standarder i den här kategorin, och den läckra designen i aluminium med moderna, raffinerade färgkombinationer gör KATCH till en frisk fläkt överallt, både ute och inne.

DALI har samarbetat intensivt med internationella trendforskare få fram en toppmodern design. Detta faktum återspeglas bland annat i det smarta, rundade aluminiumkabinettet och de överraskande färgkombinationerna som ter sig mer och mer eleganta och originella ju längre tid du tittar på dem. Pricken över i är det smarta bärhandtaget i äkta läder som smyger sig runt kabinettet och lockar dig att ta KATCH i handen och bära den med dig överallt.

Läckra musikupplevelser var som helst

KATCH är fylld till brädden med teknik och kvalitetselement som tillsammans ser till att den kan spela otroligt rent och dynamiskt. Här finns ingen antydan till det instängda burkljud du hittar i många billigare Bluetooth-högtalare. Tvärtom får du en imponerande musikalisk och autentisk klang som din musik aldrig behöver skämmas för.

I standardkonfiguration spelar KATCH med en väl avvägd och neutral klang som klär de flesta genrer. Och eftersom den har full högtalarbestyckning på både fram- och baksida kan den fylla hela rummet med ljud i hög kvalitet. Om du vill ha ett lite fylligare och varmare ljud eller ska spela i ett större rum kan du välja EQ-inställningen "Warm". Då får du lite mer botten i ljudet och ett mellanregister som är aningen tillbakadraget. Det kan vara en bra lösning i flera situationer, särskilt om du har KATCH stående fritt på ett bord där den inte kan utnyttja väggarna, eller om du har musiksinspelningar som är lite tunna i ljudet.

Självklart är KATCH inte en hel hifi-anläggning men om du vill ha en seriös, otroligt enkelt och välspelande musiklösning som du samtidigt kan ta med dig överallt, så är det här mitt i prick. Leta bara upp musiken på din smartphone, välj KATCH som Bluetooth-spelare och njut av detta lilla rundade ljudmirakel från DALI.

Ett helt dygn med musik

KATCH kan spela i ända upp till 24 timmar på det inbyggda batteriet, så du har gott om strömresurser för att kunna njuta av bra musik hela dagen, oavsett om du befinner dig hemma, i sommarstugan eller på resande fot. Du kan ladda din smartphone via USB-porten, och när du så småningom håller på att få slut på ström kopplar du bara in den medföljande laddaren, sen tar det max två timmar innan högtalaren är fulltankad igen.

DALI KATCH finns i flera snygga färgkombinationer: Jet Black, Grape Leaf, Pink/Creme (Cloud Grey), Mörkgrön/Oliv (Green Moss) och Mörkblå/Grå (Dark Shadow). Transportetui medföljer.

Mer bilder på DALI KATCH

DALI KATCH Trådlös högtalare med batteri

Videos om DALI KATCH

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)49-23.000 Hz
Storlek bashögtalare3.5"
Storlek diskant21mm

Rekommenderade produkter

DALI KATCH G2 Trådlös högtalare med batteri
DALI KATCH G2
Trådlös högtalare med batteri
4 798:- / st.