Hopp til innhold
DALI RUBICON 6 C Trådlös högtalare - stereo

DALIRUBICON 6 CTrådlös högtalare - stereo (par)

Exklusiv trådlös EQUI-golvhögtalare med ljud och finish i lyxklass. Suverän lösning för både musik och filmljud även i större rum.
Svart
par59 996:-
Förväntad i lager den 15 december 2021.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI RUBICON 6 C – exklusiv trådlös aktiv golvhögtalare med 24-bitars HD-kvalitet, 250 inbyggda watt och suveränt hifi-ljud

RUBICON 6 C är en exklusiv aktiv trådlös EQUI-golvhögtalare som kan ge dig hifi-upplevelser av allra finaste kaliber utan att du behöver baxa in en stor anläggning med tillhörande kablar i ditt vardagsrum. Här får du ljudkvalitet från det allra översta toppskiktet oavsett om du spelar musik i stereo eller använder RUBICON 6 C som fronthögtalare i en trådlös EQUI-hemmabio.

Du får samma trådlösa funktion som med DALIs banbrytande och EISA-belönade CALLISTO-system, samtidigt som du får RUBICON-seriens avancerade handbyggda element och unika SMC-magnetteknik, plus seriens läckra kabinettfinish. Resultatet är ett trådlöst högtalarsystem som både visuellt och ljudmässigt är i absoluta lyxklassen.

RUBICON 6 C har gott om råstyrka och dynamik för att kunna fylla även ett stort vardagsrum med musik eller filmljud i suverän kvalitet, även utan draghjälp av en subbas. I och med att du samtidigt inte behöver investera i en tung stereoförstärkare eller hemmabioreceiver blir det här systemet plötsligt ett ytterst intressant alternativ för kräsna musik- och filmentusiaster.

Med 250 inbyggda klass D-watt i varje högtalare kan RUBICON 6 C utan problem mäta sig med traditionella högkvalitativa anläggningar med separat stereoförstärkare och passiva högtalare. Den trådlösa signalöverföringen mellan högtalaren och SOUND HUB/ SOUND HUB COMPACT sker i äkta 24-bitars upplösning, så om din ljudkälla är i HD får du också HD-kvalitet ur högtalarna. 

Lätt att använda och med alla möjligheter

Streamingtjänster som till exempel TIDAL HiFi erbjuder snabbt allt fler titlar 24-bitars HD-kvalitet (MQA Audio). Om du köper till en Bluesound-inbyggnadsmodul till din SOUND HUB får du tillgång till trådlös musikstreaming i HD på en lättanvänd trådlös anläggning som levererar ett ljud i suverän kvalitet – och du har allt inom räckhåll från din smartphone.

Du kan även ansluta alla dina andra ljudkällor – inklusive andra musikstreamers – till SOUND HUB/ SOUND HUB COMPACT och fortfarande ansluta och använda högtalarna trådlöst – Här får du allt det bästa från den traditionella och den trådlösa hifi-världen i ett och samma system!

RUBICON 6 C finns med finish i svart högglanslack, vit högglanslack eller äkta valnötsfaner. 

Test av DALI RUBICON 6 C

Höjdpunkter

 • Trådlös aktiv EQUI-golvhögtalare
 • Bra bas, upplösning och dynamik vid alla ljudstyrkor, även i större vardagsrum
 • Inbyggda 250-wattsförstärkare
 • Hybrid-diskant (softdome/band)
 • Exklusiv finish i högglanslack eller äkta träfaner
Robert Lints
Stockholm Sveavägen
99 butikerHitta närmaste butik
Robert Lints

Vår
Expertbedömning

 • Trådlös aktiv EQUI-golvhögtalare
 • Trådlös signalöverföring i 24-bitars HD-kvalitet via SOUND HUB
 • Ytterst neutral, exakt och välupplöst ljudbild vid alla ljudstyrkor
 • Inbyggda 250-wattsförstärkare i varje högtalare
 • Hybrid-diskant (softdome/band)
 • Handbyggda bas-/mellanregisterelement med SMC-magnetsystem
 • Direkt anslutning för analogt ljud på varje högtalare (RCA)
 • Automatisk på/av
 • Solitt och resonansfattigt kabinett i 25 mm MDF
 • Exklusiv finish i högglanslack eller äkta träfaner

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)37-30000 Hz
Storlek bashögtalare6.5"

Tillbehör till DALI RUBICON 6 C

Rekommenderade produkter

DALI OBERON 1 C Aktiv högtalare
DALI OBERON 1 C
Aktiv högtalare
10 596:- / par