Hopp til innhold

Bowers & WilkinsDB3DSubbas

Avgrundsdjup och ultraprecis bas från en kompakt och elegant subbas. Kan sätta pricken över ’i’ även i väldigt exklusiva anläggningar.
Vit matt
st.31 998:-
Förväntad i lager den 1 juli 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins DB3D – kompakt High End-subbas för både filmljud och musik

DB3D är en exklusiv och möbleringsvänlig High End-subbas med otroliga prestanda för att vara en så kompakt modell. Den inbyggda klass D-förstärkaren levererar hela 1000 watt, och med två ultrastarka Aerofoil-baselement på 8 tum finns det gott om kraft för en suveränt djup och dynamisk basåtergivning, även i väldigt ambitiösa hemmabiografer och High End-musikanläggningar.

DB3D är ett förträffligt val om du vill ha en kompromisslös basåtergivning samtidigt som du måste ta lite hänsyn till inredningen. Den ger ett imponerande tillskott i djupbasen för både golv- och stativmodellerna i B&W:s egen kompromisslösa 800 Series Diamond. Här levererar den nyanser, detaljer, kontroll och anpassningsmöjligheter på en nivå som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna audiofila öron.

Den flotta möbelfinishen matchar både 800- och 700-serien och säkerställer att de visuella aspekterna håller absolut världsklass, oavsett vilken kombination du väljer. Naturligtvis kan du också använda DB3D tillsammans med High End-system från andra tillverkare.

Digital processor och inbyggd rumskorrektion

De två 8-tums baselementen i DB3D är monterade rygg mot rygg och kabinettet är kompromisslöst stabiliserat så att alla vibrationer elimineras även vid extrema ljudtryck. Den avancerade inbyggda digitala förförstärkaren/processorn (DSP) sitter i en solid bas av borstat aluminium där den ger både ultraexakt respons och möjlighet att anpassa ljudet från DB3D perfekt för varje uppgift och varje lyssningsrum.

Installationen sköter du direkt från din smartphone eller surfplatta (iOS/Android) via den dedikerade DBSubwoofer-appen från Bowers & Wilkins. Härifrån kan du även köra Room EQ och definiera egna inställningar.

DB3D finns med finish i svart högglanslack, matt vit och träfaner av äkta rosenträ.

Höjdpunkter

  • Väldigt kompakta mått
  • Enastående djup, dynamisk och precis djupbas för att vara en så här pass kompakt subbas
  • Exklusiv möbelfinish i lack eller äkta träfaner
  • Bekväm installation via dedikerad app (iOS/Android)
  • Room EQ via app (iOS/vissa Android)

Vår
Expertbedömning

  • Väldigt kompakta mått
  • Enastående djup, dynamisk och precis djupbas för att vara en så här pass kompakt subbas
  • Exklusiv möbelfinish i lack eller äkta träfaner
  • Bekväm installation via dedikerad app (iOS/Android)
  • Room EQ via app (iOS/vissa Android)

Tekniska specifikationer

Förstärkare1000 watt
Frekvensomfång Hz (-3 dB)10-350
KabinettkonstruktionSlutet
Storlek bashögtalare8"

Tillbehör till Bowers & Wilkins DB3D

Rekommenderade produkter