Hopp til innhold
Denon AH-C820W Trådlösa in-ear-hörlurar

DenonAH-C820WTrådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Njut av god komfort och förnämt hifi-ljud för både musik och film när du är på språng. Trådlösa in-ear-hörlurar i exklusiv kvalitet.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Denon AH-C820W – exklusiva trådlösa in-ear-hörlurar med förnämt hifi-ljud för musik och film från PC/Mac eller smartphone

AH-C820W är exklusiva in-ear-hörlurar som ger dig trådlös superkvalitet i miniformat. Njut av en behaglig passform på tåget eller under arbetsdagen, samt exklusiv aluminiumdesign som ger hållbarhet och fina hifi-prestanda.

AH-C820W har en bygel med behaglig passform som du kan bära kring nacken dagen lång så att du alltid har musik inom räckhåll. Bygeln ger också plats för ett större batteri som ser till att du kan njuta av en speltid på upp till 10 timmar på en laddning – betydligt mer än du får med trådlösa in-ear-modeller utan bygel.

Om du gillar att titta på serier eller youtube när du reser så är AH-C820W ett givet val. Medan många trådlösa hörlurar dras med fördröjt ljud när du ser på film eller spelar spel på din smartphone eller PC/Mac, så är ljudet helt synkroniserat här. Du kan till och med njuta av trådlöst ljud i extra bra kvalitet om din smartphone stödjer aptX.

Mjuka gummiadaptrar i 4 olika storlekar medföljer, samt ytterligare ett par specialsnäckor av Comply-skum som kan forma sig efter din hörselgång och sluta fullständigt tätt. Härmed får du ljudåtergivning och passform i absoluta toppklassen. Samtidigt blir du effektivt avskärmad från störningar i omgivningen och kan njuta av musiken ostört var du än befinner dig.

Denon AH-C820W finns med svart finish. USB-laddningskabel, förvaringsetui och öronadaptrar i olika storlekar (inkl. Comply-adaptrar) medföljer.

Höjdpunkter

  • Ingen fördröjning av trådlöst film- och spelljud
  • Enastående trådlös ljudkvalitet
  • Exklusiv och solid design i aluminium
  • Dubbel kabelföring för optimal ljudkvalitet
  • Dedikerad Denon Audio-app (iOS/Android)

Tekniska specifikationer

Akustisk konstruktionSluten
Avspelning via USBJa
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Element storlek11,5 mm
Frekvensomfång4-22.000 Hz
MikrofonJa

Tillbehör till Denon AH-C820W