Hopp til innhold
2 698:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av god komfort och förnämt hifi-ljud för både musik och film när du är på språng. Trådlösa in-ear-hörlurar i exklusiv kvalitet.

Läs mer:

Beskrivning

Denon AH-C820W – exklusiva trådlösa in-ear-hörlurar med förnämt hifi-ljud för musik och film från PC/Mac eller smartphone

  • Ingen fördröjning av trådlöst film- och spelljud
  • Enastående trådlös ljudkvalitet
  • Exklusiv och solid design i aluminium
  • Dubbel kabelföring för optimal ljudkvalitet
  • Dedikerad Denon Audio-app (iOS/Android)
AH-C820W är exklusiva in-ear-hörlurar som ger dig trådlös superkvalitet i miniformat. Njut av en behaglig passform på tåget eller under arbetsdagen, samt exklusiv aluminiumdesign som ger hållbarhet och fina hifi-prestanda.

AH-C820W har en bygel med behaglig passform som du kan bära kring nacken dagen lång så att du alltid har musik inom räckhåll. Bygeln ger också plats för ett större batteri som ser till att du kan njuta av en speltid på upp till 10 timmar på en laddning – betydligt mer än du får med trådlösa in-ear-modeller utan bygel.

Om du gillar att titta på serier eller youtube när du reser så är AH-C820W ett givet val. Medan många trådlösa hörlurar dras med fördröjt ljud när du ser på film eller spelar spel på din smartphone eller PC/Mac, så är ljudet helt synkroniserat här. Du kan till och med njuta av trådlöst ljud i extra bra kvalitet om din smartphone stödjer aptX.

Mjuka gummiadaptrar i 4 olika storlekar medföljer, samt ytterligare ett par specialsnäckor av Comply-skum som kan forma sig efter din hörselgång och sluta fullständigt tätt. Härmed får du ljudåtergivning och passform i absoluta toppklassen. Samtidigt blir du effektivt avskärmad från störningar i omgivningen och kan njuta av musiken ostört var du än befinner dig.

Denon AH-C820W finns med svart finish. USB-laddningskabel, förvaringsetui och öronadaptrar i olika storlekar (inkl. Comply-adaptrar) medföljer.

Denon AH-C820W – läckra material och originella lösningar
Användandet av aluminium i det exklusiva hybrid-huset på AH-C820W är inte bara för syns skull. Hög mekanisk stabilitet och genomtänkt design har nämligen avgörande betydelse för ljudkvaliteten, även i det här lilla formatet. För att säkerställa en bas du aldrig tidigare upplevt i ett par in-ear-hörlurar har AH-C820W utrustats med hela två 11,5 mm-element på varje sida. Det här patentsökta ”Double Air Compression”-systemet ger så pass resolut knuff i rätt riktning att du nästan glömmer att det inte handlar om ett par hörlurar i full storlek.

Denons ”Acoustic Optimiser” kan till viss del jämföras med basreflexporten på en högtalare och har till uppgift att reglera luftströmmen framför och bakom membranen så att det inte uppstår några oönskade kompressionseffekter.

Denon Audio App – bättre upplevelser med din smartphone
Om du vill bära med dig det fina ljudet kan Denon Audio App göra musiklyssning till en extra stor upplevelse när du lyssnar via din smartphone. Ljudbilden kan finjusteras med equalizer-inställningar, och du får massor av smarta möjligheter att skapa spellistor m.m. Via internet får du också tillgång till tiotusentals radiostationer från hela världen (TuneIn Internet Radio). Finns till både iOS och Android.

Tillbehör till Denon AH-C820W

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång4-22.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Element storlek11,5 mm
Avspelning via USBJa