Hopp til innhold

DenonAVR-S750HHemmabioreceiver

7.1 kanaler, 75 hifi-watt, inbyggd HEOS, Spotify Connect, skivspelaringång och Dolby Atmos. Här är du redo för det mesta!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Denon AVR-S750H – 7.1-kanals hemmabioreceiver med 75 hifi-watt, inbyggd HEOS-funktion för multiroom, AirPlay 2, skivspelaringång, Dolby Atmos och DTS:X

AVR-S750H är en mångsidig hemmabioreceiver som är en välspelande och ekonomisk väg mot äkta 7-kanalig HD-hemmabio. Du får bland annat 75 strömstarka hifi-watt*, inbyggd wifi och Bluetooth, Spotify Connect och AirPlay – och inte minst multiroom-systemet HEOS inbyggt. Du kan använda de nya surroundformaten Dolby Atmos och DTS:X, inklusive Atmos Height Virtualization och DTS Virtual:X som ger dig en känsla av höjd i ljudet utan att du behöver installera högtalare i taket.

Obs! AVR-S750H är praktiskt taget identisk med systermodellen AVR-X1600H. Du får en aning färre watt och Audyssey MultEQ-rumskorrektion av standardtyp istället för den mer avancerade XT-versionen. I gengäld får du lättillgängliga Quick Select-knappar på fronten så att du till exempel kan gå direkt till din gaming- eller kvällsinställning med en knapptryckning.

6 x HDMI och eARC för surroundljud direkt från TV:n
Med eARC får du lekande lätt surroundljud direkt från TV:n via en enda HDMI-kabel, och med automatisk Low Latency Mode kan du njuta av gaming utan någon märkbar fördröjning av ljudet. Du kan också se fram emot Denons smarta ECO Mode som minskar energiförbrukningen avsevärt – i vissa fall med så mycket som 50 %.

Du får skivspelaringång, och med inbyggd wifi, Bluetooth med tvåvägsfunktion (kommande uppdatering), Spotify Connect, AirPlay 2 och 6 HDMI-ingångar (inkl. på fronten) får du inte slut på möjligheter i första taget.

Om du inte behöver de analoga videoingångarna och den avancerade videobehandlingen med 2 HDMI-utgångar i de större modellerna, får du ovanligt mycket kvalitetshemmabio för pengarna med AVR-S750H.

Inbyggd HEOS multiroom och massor av möjligheter
En riktigt läcker egenskap hos AVR-S750H är att den har inbyggd HEOS-funktion för multiroom-ljud och helt utan några extra apparater ger dig tillgång till all världens musik via ett allt större antal streamingtjänster och tiotusentals radiostationer på internet. Du får tillgång till allt via HEOS dedikerade app, och på det här sättet får du perfekt integrering och optimal ljudkvalitet.

Förberedd för röststyrning
Redan nu är AVR-S750H redo för röststyrning via Google-assistenten och Amazon Alexa, och när Denon aktiverat det kommer du att kunna använda röststyrning på svenska. Med röststyrning kan du sköta en rad grundläggande funktioner, som t.ex. ljudstyrka och upp/ned och play/paus/hoppa över. Inom en snart framtid kommer du även att kunna välja ett flertal andra kommandon som ger dig en helt ny upplevelse med din Denon-produkt.

Tänk på att röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med AVR-S750H, till exempel din smartphone eller en separat röststyrningshögtalare, som finns för en billig peng.

Obs! De 75 watt som anges har uppmätts som faktiska hifi-watt (8 ohm, 20–20 000 Hz, låg förvrängning, två kanaler i drift). Om man mäter på samma sätt som vissa konkurrenter (med ett pip på 1 kHz i en enda kanal) så levererar AVR-S750H hela 140 watt. Ha det i åtanke när du jämför olika produkter!

Denon AVR-S750H finns med svart finish.

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)44
FärgSvart
FärgSvart
Höjd emballage (cm)21
Längd emballage (cm)52
Vikt (kg)8,6
Vikt emballage (kg)10,6

Tillbehör till Denon AVR-S750H

Rekommenderade produkter

DALI OBERON 1
Kompakt högtalare
4 272:- / 4 774:- / par