Hopp til innhold
4 698:-st.
Svart
Förväntad i lager den 1 juni 2024.
  -
Produkten ingår i ett system/paket
Läcker analog förstärkare för dig som också gärna vill ha Bluetooth och ett smidigt sätt att ansluta skivspelare och digitala ljudkällor.

Läs mer:

Beskrivning

Denon PMA-600NE – seriös analog stereoförstärkare med digitala möjligheter, Bluetooth och skivspelaringång

 • Snygg aluminiumfinish i svart eller silver.
 • Trådlös musik via Bluetooth
 • Dedikerad skivspelaringång (MM)
 • Både analoga och digitala anslutningar, inkl. subbasutgång
 • Fungerar optimalt tillsammans med HEOS-musikstreamers

PMA-600NE är en högkvalitativ analog förstärkare som till ett vettigt pris ger dig det musikaliska, naturliga ljud med ”kropp” som är ett måste för många analog-entusiaster. Samtidigt får du en rad behändiga digitala ljudingångar, samt skivspelaringång (MM). Du behöver alltså inte ge dig ut på jakt efter ytterligare apparater bara för att du vill njuta av lite varmt vinylljud.

Redo för allt

PMA-600NE har inbyggd D/A-omvandlare och både optiska och koaxiala ingångar. Därmed kan du ansluta dina digitala ljudkällor direkt, till exempel CD-spelare eller någon av Denons egna HEOS-musikstreamers. Om du vill sätta guldkant på dina filmupplevelser med läckert hifi-ljud i stereo kan du även koppla in din TV via en optisk kabel och reglera ljudet via förstärkarens fjärrkontroll.

Med inbyggd Bluetooth kan du spela all världens musik trådlöst, inklusive YouTube-ljud direkt från din smartphone. Du får till och med automatisk start via Bluetooth, så att du blixtsnabbt kan lyssna via anläggningen. Om dina högtalare behöver ett tillskott i den djupaste basen kan du koppla till en separat subbas via den dedikerade utgången. Som kronan på verket är fronten tillverkad i aluminium, så förstärkaren ser lika bra ut som den låter.

PMA-600NE finns med silvrig eller svart aluminiumfinish. Systemfjärrkontroll medföljer. Matchande CD-spelare (DCD-600NE) och musikstreamer (DNP-800NE) finns att köpa separat.


Det perfekta navet i din Denon-anläggning

Denons egen CD-spelare DCD-600NE och musikstreamern DNP-800NE är givna partner till PMA-600NE som kommer att matcha perfekt i både design och funktion. DNP-800NE har inbyggd HEOS multiroom-funktion och nästan alla streaming-möjligheter du kan föreställa dig. Samtidigt är den perfekt integrerad med PMA-600NE när det gäller användningen, inklusive styrning via HEOS-appen. Här behåller du allt det bästa från den traditionella stereoanläggningen, men du får en uppsjö av smidiga trådlösa möjligheter på köpet.

Enastående ljud under alla förhållanden

En avancerad utgåva av Denons välrenommerade HC single push-pull-krets har gett PMA-600NE imponerade strömresurser. Du kommer snabbt att upptäcka att de 45 watt i 8 ohm som uppges är ytterst potenta, så du kan lugnt kombinera PMA-600NE med seriösa hifi-högtalare och få ett väldigt fint ljud.

Strömförsörjningen till de känsliga ljudkretsarna har placerats separat från kontrollkretsarna för att förhindra att de påverkar varandra inbördes. Den inbyggda mikroprocessorn stoppas automatiskt när den inte behövs för musikavspelning (Stop Mode), och när du spelar upp analoga ljudkällor kan du stänga av alla digitala kretsar helt, inklusive Bluetooth. På så sätt undanröjer du risken för att de ger upphov till högfrekventa störningar (Analog Mode).

Om du är lycklig ägare till ett par bra hifi-hörlurar så kan du dra nytta av det solida hörlursuttaget med 6,3 mm jack-kontakt på fronten. Många bra hörlurar levereras fortfarande med jackkontakt i full storlek, och tillsammans med PMA-600NE behöver du inte använda besvärliga adaptrar som dessutom försämrar ljudet.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Högkvalitativ analog förstärkardel
 • Snygg aluminiumfinish i svart eller silver.
 • Inbyggd Bluetooth för trådlös musik (med automatisk start)
 • Både analoga och digitala anslutningar
 • Fungerar optimalt tillsammans med HEOS-musikstreamers
 • Dedikerad skivspelaringång (MM)
 • Utgång för subbas
 • Hörlursuttag på fronten
 • Analog Mode (kopplar ifrån alla digitala kretsar)
 • Utvalda komponenter av hög kvalitet i signalvägen

Begränsningar

 • Inga inbyggda streamingtjänster eller någon multiroom-funktion
 • Ingen ingång för MC-pickuper
 • Inte lika tung konstruktion som en del alternativ
 • Ingen USB- eller HDMI-port
 • Den inbyggd D/A-omvandlaren är på grundläggande nivå
 • Bara ett par högtalarutgångar

Videos om Denon PMA-600NE

Tillbehör till Denon PMA-600NE

Tekniska specifikationer

Uteffekt 4 ohm70 watt
Uteffekt 8 ohm45 watt
Förvrängning (THD)0,07%

Recensioner


4.9
29 recensioner
5
25
4
4
3
0
2
0
1
0
Kjell
Sverige
2 dagar sen

Mina gamla högtalare från slutet av 70-talet fick ett nytt liv. Låter riktigt grymt bra! Bach orgelmusik låter helt otroligt bra, speciellt de lägsta tonerna. Även rockmusik låter bra, trummor och cymbaler låter riktigt grymt!

Kjell
Sverige
Henrik
Danmark
6 dagar sen
Henrik
Danmark
Rasmus
Sverige
5/6/2024

Som ett tillägg till mina 2st Dynavoice fronthögtalare och SUB, så spelade dessa över förväntan med denna utmärkta förstärkare. Kristallklart ljud i kombo med trevlig design och stilren enkelhet. Detta i kombination med priset gör det till ett absolut köp för mig :)

Rasmus
Sverige
Dennis
Sverige
5/3/2024

Mycket nöjd. Har saknat Denons fantastiska karaktär. Rekommenderar starkt Denon

Dennis
Sverige
Dietmar
Tyskland
4/21/2024

Jag är mycket nöjd med förstärkaren och även med den matchande CD-spelaren. Ljudet är fantastiskt, särskilt för prisklassen. Passar perfekt med mina gamla Pioneer S - 710 bokhylla högtalare. Om och om igen. Vänliga hälsningar Dietmar 993

Dietmar
Tyskland

Rekommenderade produkter