Hopp til innhold

Förstärkare

72 produkter
72 produkter
  NAD C700 Musikanläggning med streaming
  Musikanläggning med streaming
  13 998:- / 16 998:- / st.
  Sonos Amp Musikanläggning med streaming
  Musikanläggning med streaming
  8 090:- / st.
  NAD M33 Stereoförstärkare med streaming
  Stereoförstärkare med streaming
  49 998:- / 62 998:- / st.
  NAD M10 V2 Musikanläggning med streaming
  Musikanläggning med streaming
  24 998:- / 29 998:- / st.
  Denon PMA-600NE Förstärkare med Bluetooth
  Denon PMA-600NE
  Förstärkare med Bluetooth
  4 490:- / 5 198:- / st.
  Denon PMA-1700NE Integrerad förstärkare
  Denon PMA-1700NE
  Integrerad förstärkare
  18 190:- / 20 998:- / st.
  NAD AMP1 Stereoförstärkare med streaming
  Stereoförstärkare med streaming
  6 498:- / st.
  HEGEL H190 Stereoförstärkare med streaming
  HEGEL H190
  Stereoförstärkare med streaming
  39 998:- / st.
  HEGEL H95 Stereoförstärkare med streaming
  Stereoförstärkare med streaming
  18 998:- / st.
  NAD C338 Stereoförstärkare med streaming
  Stereoförstärkare med streaming
  8 498:- / st.
  NAD C368 Förstärkare med Bluetooth
  Förstärkare med Bluetooth
  12 498:- / st.
  HEGEL H120 Stereoförstärkare med streaming
  HEGEL H120
  Stereoförstärkare med streaming
  26 998:- / st.
  NAD D3045 Förstärkare med Bluetooth
  Förstärkare med Bluetooth
  8 498:- / st.
  NAD C268 Effektförstärkare
  Effektförstärkare
  9 998:- / st.
  NAD C 658 Förförstärkare
  Förförstärkare
  15 998:- / 20 998:- / st.
  Denon DRA-800H Receiver
  Denon DRA-800H
  Receiver
  7 190:- / 8 698:- / st.
  NAD C328 Förstärkare med Bluetooth
  Förstärkare med Bluetooth
  7 498:- / st.

  Förstärkare

  Förstärkare

  En integrerad förstärkare för stereo är en apparat där du ansluter CD, musikstreamer, skivspelare m.m. och får kraft (watt) nog till att driva högtalare eller hörlurar. En del modeller har Bluetooth, wifi-streaming och multiroom, och du kan även välja en separat förförstärkare och ett effektsteg. Här får du hifi och musikupplevelser för varenda krona!

  Gå hela vägen med en bra förstärkare

  Om du vill få ut så mycket som möjligt av ditt musiksystem, är en bra stereoförstärkare avgörande. Det finns många möjligheter, i vissa NAD-modeller kan du bl.a. få en inbyggd Bluesound-modul så att du slipper ha en extra box till trådlös musikstreaming.

  Det finns även andra förstärkare med inbyggd streaming-funktion, t.ex. det läckra HEOS-systemet från Denon.

  En bra förstärkare ger dig full frihet när det gäller val av högtalare. Du bestämmer själv om du vill ha ett par stora golvhögtalare eller ett par mindre kompakthögtalare som du kan hänga på väggen eller ställa på en hylla.

  Även om utvecklingen har medfört långt bättre musikupplevelser, är en bra anläggning lika viktigt som det alltid har varit. Skillnaden är bara att de flesta har ersatt eller kombinerat deras CD-spelare med en streaming-spelare. På så sätt är du inte längre begränsad till din CD-samling men du kan komplettera den med ett mycket större urval av musik från diverse streaming-tjänster (Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, SoundCloud, YouMusic och många fler).

  Vad är en förstärkare och vad bidrar den med?

  En förstärkare är en del av ett musiksystem och sörjer för att det finns watt, dvs. kraft, nog till att skicka ljud ut genom dina högtalare eller hörlurar. En del förstärkare är separata medan andra är inbyggda i olika typer av högtalare.

  En s.k. aktiv högtalare har inbyggd förstärkare så den kan användas utan en separat anläggning - det är därför en bra lösning om du vill ha ett platsbesparande alternativ till kompletta musikanläggningar.

  Även subwoofers har inbyggd förstärkare, vilket är nödvändigt för att få med de helt djupa bastonerna från ett mycket litet kabinett. Förstärkaren i en subwoofer kan dock inte ersätta den primära förstärkaren som behövs i ditt musiksystem, så även om du har en subwoofer behöver du även en annan slags förstärkare.

  Sprid ljudet till alla hemmets rum

  För den bästa totalupplevelsen av ditt streaming-system är det en bra idé att ha spelare i samtliga rum i huset - i alla fall dem, där du lyssnar på musik. Det betyder dock inte att du ska göra plats åt kompletta stereoanläggningar överallt. Du kan enkelt och elegant kombinera en trådlös förstärkare med ett par bra högtalare till exempelvis köket eller uterummet, så får du en bra ljudupplevelse som inte är alltför platskrävande.

  Du kan göra det ännu enklare för dig genom att välja en trådlös högtalare med inbyggd förstärkare. Även om det finns många bra modeller att välja mellan, är en äkta hifi-lösning med förstärkare och två separata högtalare absolut att rekommendera om du prioriterar bra ljudkvalitet.

  Välj en förstärkare med massor av möjligheter

  Precis som med högtalare finns det en massa valmöjligheter när det kommer till förstärkare. Välj t.ex. en förstärkare med Bluetooth, för ett enkelt och smart alternativ till trådlösa wifi-lösningar. Med Bluetooth eller wifi slipper du kablar som ska monteras och kanske stör bilden i en annars stilren inredning.

  Använd din förstärkare tillsammans med din TV, så kan du se film och serier med fantastiskt hifi-ljud i stereo. Många förstärkare är förberedda till just denna funktion, så du kan styra hela ljudstyrkan och sätta på/stänga av från din TV-fjärrkontroll. Luta dig tillbaka i soffan och njut underhållningen från både skärmen och högtalarna.

  Göm undan din förstärkare eller visa fram den med stolthet

  Om du inte vill ha din förstärkare stående framme till fri åskådan, kan du gömma undan den i en smart hifi-möbel. Med trådlös användning via Bluetooth och wifi behöver du inte komma åt den till vardags, så du kan placera den i en möbel från t.ex. clic eller unnu för en stilfull lösning som passar in i inredningen. Har du en traditionell förstärkare kan du dölja den bakom en elegant tygfront som fritt släpper igenom fjärrkontrollens signaler.

  Idag lägger hifi-producenterna inte bara vikt på teknologin, utan fokuserar även på design i deras produktutveckling. En förstärkare kan därför vara superelegnt att titta på så du inte vill gömma undan den, men istället vill använda den som en del av inredningen.

  Förstärkare tillverkas även i olika storlekar, så du kan välja en liten eller minivariant om den ska ta så lite plats som möjligt. Eller gå i motsatt riktning och välj en stor, robust förstärkare för ett urbant och coolt uttryck i rummet.

  NAD – populär serie av förstärkare

  Om du inte redan är bekant med NAD, är det på tiden att vi berättar lite grann om det populära varumärket som egentligen heter New Acoustic Dimension, men som använder den mer använda förkortningen NAD.

  NAD ligger bakom olika förstärkare späckade med trådlösa möjligheter, äkta hifi-ljud och en massa spännande funktioner.

  Varumärket var bland de första att förse oss med framtidens stereoanläggning och befria oss från separata streaming-låda och extra kablar.

  Vissa av varumärkets förstärkare har inbyggd Chromecast och Bluetooth som ger dig möjlighet att streama så mycket du vill. I en förstärkare med inbyggd Bluesound innehåller förstärkaren ett trådlöst multiroom-system, så att du kan få glädjen av trådlös musik och trådlös användning i husets alla rum.

  Sätt ihop din förstärkare med ett par passande trådlösa högtalare så har du en fullt utbyggd musiklösning som fungerar trådlöst i hela ditt hem. Det styrs enkelt från din smartphone eller surfplatta.

  I NAD-förstärkare får du dessutom både analoga och digitala ljudingångar så du kan ansluta vad som helst, t.ex. din skivspelare så du kan njuta av dina gamla plattor i bra ljudkvalitet.

  Besök din lokala HiFi Klubben-butik

  Det kan vara svårt att hitta runt i hifi-djungeln. Du är alltid välkommen in i en av våra butiker där vi står redo att förklara och rådge dig efter bästa förmåga om du behöver hjälp eller ytterligare information.

  Vi kan visa de olika typerna förstärkare, berätta om fördelar och nackdelar med modellerna och till sist guida dig till den lösning som bäst lever upp till dina behov och önskemål.

  Vi rekommenderar alltid att du kommer in i en HiFi Klubben-butik så du kan se och höra förstärkarna på riktigt, men om du inte har möjlighet kan du även kontakta oss via vår hemsida där vi självklart också är redo att hjälpa.