Hopp til innhold
44 998:-st.
Förväntad i lager den 27 april 2024.
  -
Denon firar 110-år i musikens tjänst med denna exklusiva Limited Edition-utgåva. Kvalitet i världsklass!

Läs mer:

Beskrivning

Denon PMA-A110 – unik High End Limited Edition-stereoförstärkare för att fira Denons 110-årsjubileum

 • Handbyggd på Denons egen fabrik i Shirakawa i Japan
 • Tillverkas endast i begränsat antal (Limited Edition)
 • Väldigt tung och stabil konstruktion, inkl. aluminiumfront med utfräst 110-årslogga
 • Enastående ljudkvalitet, inkl. UHC-MOS, Ultra AL32 Processing och Dual Differential DAC
 • MM/MC-skivspelaringång med audiofila kvaliteter

Denon PMA-A110 är en exklusiv analog Limited Edition-stereoförstärkare som utvecklats och tagits fram särskilt för Denons 110-årsjubileum. Det är faktiskt hela 110 år sedan Denon tog plats bland världens ledande tillverkare av ljudutrustning, och när de lanserar en jubileumsmodell kan du lita på att du står med något helt unikt framför dig.

Alla detaljer på PMA-A110 är tillverkade efter otroligt höga kvalitetsstandarder på Denons egen fabrik i Shirakawa i Japan, som är reserverad för deras allra finaste High End-produkter. 110-årsloggan för att markera jubileet har frästs ut elegant i fronten, och den unika och exklusiva finishen i Graphite Silver är en fröjd för ögat.

Ägarglädje på högsta nivå

Under utvecklingen av Denon PMA-A110 har ingenjörerna fått fria händer att följa sina drömmar utan några större hänsyn till budgeten. Ljudet har finjusterats av Denons egna ”gyllene öron” – Sound Masters – för att ytterligare särskilja jubileumsversionen från standardmodellen.

På insidan bakom frontplattan hittar du ett otal elektroniska och mekaniska förbättringar, och vid den avslutande kvalitetskontrollen görs inga om helst kompromisser. Varje färdigställt exemplar levereras således med 5 års fabriksgaranti och ett särskilt certifikat med ett godkännande från Denons ledande ingenjör. Allt sammantaget en helt unik totalupplevelse och en produkt som kommer att ge dig många års oöverträffad ägarglädje.

Vänta inte för länge om du vill säkra dig PMA-A110 eller någon av de tre andra exklusiva 110-årsprodukterna. Det här rör sig om en Limited Edition som bara tillverkas i ett väldigt begränsat antal. När de tagit slut så är de slut.

PMA-A110 finns i aluminiumutförandet Graphite Silver. Systemfjärrkontroll med metallfinish medföljer. 

Enastående teknik för enastående ljudkvalitet

Vid framtagningen av PMA-A110 har Denon tagit avstamp i PMA-2500NE som redan är en äkta analog High End-stereoförstärkare. Men Denon har uppgraderat både design och teknik i en utsträckning som gör att det här praktiskt taget handlar om en helt ny modell. Här har de månat om allt in i minsta detalj och resultatet både syns och hörs.

På ljudsidan har den tydligaste uppgraderingen skett på den digitala signalbehandlingen, som nu inkluderar Denons exklusiva Ultra AL32 Processing. Här samplas alla digitala ljudsignaler upp till 32 bit så att du får en extremt exakt och skonsam behandling av de mikroskopiska detaljer som är helt avgörande för ljudet. Den viktiga D/A-omvandlingen ombesörjs nu av hela 4 x Burr-Brown PCM1795-D/A-omvandlare i Dual Differential-konfiguration. En helt magnifik bestyckning som hjälper till att skilja PMA-A110 från den ursprungliga versionen.

Den exklusiva skivspelaringången har också fått ett extra lyft så att du även kan locka fram det bästa ur exklusiva MC-pickuper utan att behöva investera i en separat RIAA-förstärkare. Och på baksidan hittar du en extra stabil bakplatta med en rad läckra, guldpläterade anslutningar, inklusive ett par nydesignade högtalarterminaler som kommer att hålla dina kablar i ett orubbligt järngrepp år efter år. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Handbyggd på Denons egen fabrik i Shirakawa i Japan
 • Tillverkas endast i begränsat antal (Limited Edition)
 • Väldigt tung och stabil konstruktion, inkl. aluminiumfront med utfräst 110-årslogga
 • Ultra AL32 Processing-signalbehandling med 32-bitars uppsampling och Dual Differential Burr-Brown D/A-omvandlare
 • Både analoga och digitala ingångar (optisk/digital/USB)
 • Audiofil MM/MC RIAA-skivspelaringång
 • Asynkron USB B-port med stöd för högupplöst ljud, inkl. DSD/SACD
 • Analog Mode (kopplar ifrån alla digitala kretsar)
 • Kan driva väldigt strömkrävande högtalare
 • Integrerar perfekt med Denons eget trådlösa streamingsystem HEOS.
 • Automatisk start via optisk/koaxial ingång (exempelvis för TV-ljud)
 • Kan användas som lyxig stereoförstärkare i en High End-hemmabio (Power Amp Direct)

Begränsningar

 • Ingen inbyggd nätverksfunktion, AirPlay eller Bluetooth
 • Inga integrerade streamingtjänster
 • Kan inte byggas ut med moduler
 • Ingen inbyggd rumskorrektion
 • Inga balanserade anslutningar
 • Bara ett par högtalarterminaler

Reviews

Videos om PMA-A110

Tillbehör till Denon PMA-A110

Tekniska specifikationer

Uteffekt 4 ohm2 x 160 (1 kHz, THD 0,7%) watt
Uteffekt 8 ohm2 x 80 watt (20-20.000Hz, THD 0,07%) watt

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Adriaan
Nederländerna
12/28/2023

Jag är mycket nöjd med min Denon PMAA110 Anniversary-förstärkare. Alla enheter anslutna och med fjärrkontrollen, TV:n och radion KPN går båda alltid över högtalarna via optisk (inget mer TV-ljud), satellitmottagaren också optisk och Sony UBP X 800 Blu-ray-spelaren över koaxialingången. CD och skivspelare har egen ingång. Med den vackra fjärrkontrollen kan allt manövreras enkelt och mycket snabbt. Fönstret visar tydligt vilken ingång/utgång som används och med hur många kHz/bitar. Hörlurarna låter också bra. Sammanfattningsvis presterar jubileumsutgåvan bra och är värd pengar. Granska efter en månads användning. Denon PMAA110 Anniversary-förstärkaren förtjänar 5 stjärnor.

Adriaan
Nederländerna
Henk
Nederländerna
12/22/2023
Henk
Nederländerna

Rekommenderade produkter