Hopp til innhold

HEGELHD30DA-omvandlare

Lösningen för dig som vill lyssna på digitala musikkällor på din High End-anläggning i absolut toppkvalitet. En dröm till D/A-omvandlare!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Hegel HD30 – kompromisslös High End-D/A-omvandlare/digital förförstärkare med enastående ljudkvalitet, avancerade anslutningar, inbyggd volymkontroll och fjärrkontroll

HD30 är en ultimat High End-D/A-omvandlare med kompromisslös kvalitet in i minsta detalj och en digital ljudkvalitet som du får väldigt svårt att hitta bättre, oavsett pris. Du får alla relevanta anslutningar, inkl. balanserade AES/EBU, och HD30 har även både inbyggd volymkontroll och fjärrkontroll. Det här gör att den är redo att användas som en helt digital förförstärkare tillsammans med ett separat effektsteg eller ett par aktiva högtalare.

För dig som bara har digitala signalkällor är HD30 en särskilt intressant möjlighet då du får oöverträffad ljudkvalitet och stor flexibilitet, samtidigt som du spar pengar. Istället för att nöja dig med apparaternas inbyggda D/A-omvandlare eller analoga datorljudkort kan du skicka signalerna till HD30 och få state-of-the-art-signalbehandling på alla dina digitala ljudkällor, oavsett upplösning. Resultatet är en kristallklar återgivning, utan att du samtidigt får negativa biverkningar som till exempel en ”kall” eller överdrivet analytisk klang.

Ger din High End-anläggning en sista avgörande touch
Oavsett om du spelar musiken från en CD eller streamar trådlöst från internet via datorn, så kommer HD30 att ge dig en enastående luftig, tredimensionell och musikalisk återgivning som kommer att locka fram både leenden och gåshud gång på gång. Och om du tillhör dem som anser att det enda riktiga hifi-ljudet är analogt och hämtas ur ett vinylspår, så kan HD30 vara produkten som får dig att ändra uppfattning.

HD30 matchar Hegels egna förstärkare till design och finish men kan naturligtvis även användas tillsammans med högkvalitativa komponenter från andra tillverkare.

HD30 finns med svart aluminiumfinish. Systemfjärrkontroll medföljer.

Tekniska specifikationer

Förvrängning0,0005%
Signal/brus-förhållande-150 dB

Tillbehör till HEGEL HD30

AudioQuest Cinnamon Nätverkskabel
AudioQuest Cinnamon
Nätverkskabel
1 117,51 / 1 298:- / st.
3