Hopp til innhold

– i tak, väggar och utomhus

BYGG IN SONOS
I DITT HEM

Vill du ha härligt Sonos-ljud utan att se högtalare och kablar? Bygg in alltsammans i väggar och tak! Då får du härligt ljud och skön stämning utan att behöva kompromissa med inredningen.

De nya inbyggnadshögtalarna från Sonos är framtagna för dig som vill ha både härligt ljud och ett stilrent hem. Om du ändå står och ska bygga om eller bygga nytt så har du ett gyllene tillfälle att bygga in högtalare och kablar i väggar och tak så att de kommer utom synhåll.

Tre modeller – tre behov

Du kan välja mellan tre modeller, som tillsammans täcker de flesta installationsbehov (CI/Custom Install). Takhögtalaren In-Ceiling är framtagen för kök, allrum, kontor, badrum och andra rum där du först och främst vill ha bakgrundsmusik som låter bra i hela rummet, men inte behöver ha ett superexakt hifi-ljud. När högtalarna väl är på plats är det lika lätt som med trådlösa högtalare – det låter bara MYCKET bättre!

Äkta hifi-ljud i stereo får du från vägghögtalaren In-Wall, som spelar som en traditionell kompakt högtalare. En riktigt välspelande lösning, särskilt om du kombinerar den med den nya starka trådlösa musikanläggningen Sonos Amp. Då har du verkligen bäddat för att kunna njuta av musik och TV-ljud i hög kvalitet med ett diskret utseende.

Och när du ändå är igång, varför inte flytta med det fina ljudet utomhus? Det ordnar du med Sonos Outdoor – en robust och smart utomhushögtalare som är byggd för att leverera bra ljud på terrassen, altanen, båten och andra ställen där väder och vind snabbt tar kål på vanliga högtalare.

Sonos Amp Musikanläggning med streaming
Musikanläggning med streaming
7 090:- / st.

Trueplay – optimalt ljud oavsett placering

Trueplay är en smart Sonos-funktion som via din iPhone/iPad automatiskt kan mäta och optimera ljudet från Sonos CI-högtalare om du använder dem tillsammans med Sonos Amp. Då får du ett ännu bättre ljud som anpassats för just ditt rum utan att du själv behöver mixtra med tonkontrollerna.

Kom förbi din HiFi Klubben-butik och låt oss berätta mer om hur du får ett fint och välljudande hem med Sonos inbyggnadslösningar.