Hopp til innhold

ELEGANT OCH TRÅDLÖST

BYGG IN SONOS
I DITT HEM

Vill du ha härligt Sonos-ljud utan att se högtalare och kablar? Bygg in alltsammans i väggar och tak! Då får du härligt ljud och skön stämning utan att behöva kompromissa med inredningen.

Välj själv högtalare

Till Sonos Amp kan du välja nästan vilka högtalare du vill. Sonos gör själva tre modeller för tak-, vägg- och utomhusmontering, men det finns mängder av andra fina möjligheter, till exempel från Bowers & Wilkins och DALI. Allt beror på var du tänker placera högtalarna och hur kräsen du är ljudkvaliteten i det aktuella utrymmet.

I kök, allrum, kontor, badrum och andra sekundära rum handlar det i regel om att få bakgrundsmusik som låter bra i hela rummet. Här är alternativet att montera högtalarna i taket. Äkta hifi-stereoljud får du från in-wall-högtalare som spelar som traditionella högtalare i en hifi-anläggning. Här är du väl förberedd för att kunna njuta av musik och TV-ljud i hög kvalitet med ett diskret utseende. Och när du ändå är igång, varför inte flytta med det fina ljudet utomhus? Det ordnar du med rätt utomhushögtalare, som självklart också till 100 procent kan integreras med ditt trådlösa Sonos-system.

Tre modeller – tre behov

Du kan välja mellan tre modeller, som tillsammans täcker de flesta installationsbehov (CI/Custom Install). Takhögtalaren In-Ceiling är framtagen för kök, allrum, kontor, badrum och andra rum där du först och främst vill ha bakgrundsmusik som låter bra i hela rummet, men inte behöver ha ett superexakt hifi-ljud. När högtalarna väl är på plats är det lika lätt som med trådlösa högtalare – det låter bara MYCKET bättre!

Äkta hifi-ljud i stereo får du från vägghögtalaren In-Wall, som spelar som en traditionell kompakt högtalare. En riktigt välspelande lösning, särskilt om du kombinerar den med den nya starka trådlösa musikanläggningen Sonos Amp. Då har du verkligen bäddat för att kunna njuta av musik och TV-ljud i hög kvalitet med ett diskret utseende.

Och när du ändå är igång, varför inte flytta med det fina ljudet utomhus? Det ordnar du med Sonos Outdoor – en robust och smart utomhushögtalare som är byggd för att leverera bra ljud på terrassen, altanen, båten och andra ställen där väder och vind snabbt tar kål på vanliga högtalare.

Sonos är marknadens i särklass mest populära och beprövade trådlösa multiroom-musiksystem som via din smartphone låter dig skicka all världens musik ut i hemmets alla vrår trådlöst. Men Sonos är mycket mer än trådlösa högtalare. Om du ändå står och ska bygga om eller bygga nytt så har du ett gyllene tillfälle att bygga in högtalare och kablar i väggar och tak så att de kommer utom synhåll. Och du kan fortfarande fritt komplettera med trådlösa Sonos-högtalare i alla de rum där du inte behöver någon permanent lösning.

Sonos Amp – en äkta hifi-lösning

Den kompakta förstärkaren Sonos Amp är hjärtat i en seriös hifi-anläggning baserad på Sonos. Här får du hela 2 x 125 watt och alla de grymma trådlösa funktioner som har gjort Sonos kända över hela världen. Eftersom Amp styrs via nätverket kan du utan problem placera den utom synhåll om du vill, till exempel i ett teknikskåp, en bokhylla eller en hifi-möbel. I en installation kan du stapla Amp eller placera två stycken vid sidan om varandra i ett vanligt 19-tumsrack.

Naturligtvis måste högtalarkablar dras till alla inbyggda högtalare du väljer att installera. Men om det görs i samband med att du bygger nytt eller bygger om så är det lätt att dölja dem i väggar och tak.

Alltid ärlig rådgivning!

Boka ett gratis möte

Vi vill ge dig vår fulla uppmärksamhet, så boka tid för en pratstund. Det kommer att ta mellan en halvtimme och en timme, samtidigt som det är gratis och helt utan förpliktelser.

Fakta

  • Sonos Amp och HiFi Klubben

    Visste du att HiFi Klubben hjälpte till att utveckla Sonos Amp? Vi frågade Sonos om de inte ville utveckla en mer kraftfull produkt som passade bättre för seriös hifi och inbyggnad än det de erbjöd just då. Efter att ha prata lite fram och tillbaka slutade det med ett nära samarbete, där HiFi Klubbens erfarenhet i stor utsträckning bidrog till att säkerställa både ljudkvalitet och praktiska detaljer kring design och anslutningar.

    HiFi Klubben var bland de allra första i Europa som såg den enorma potentialen i Sonos-systemet, och vi har djupgående kunskap om alla möjligheter och begränsningar. Så du kan känna dig helt trygg om du låter oss hjälpa dig att bygga upp en Sonos-lösning.

Trueplay – optimalt ljud oavsett placering

Trueplay är en smart Sonos-funktion som via din iPhone/iPad automatiskt kan mäta och optimera ljudet från Sonos CI-högtalare om du använder dem tillsammans med Sonos Amp. Då får du ett ännu bättre ljud som anpassats för just ditt rum utan att du själv behöver mixtra med tonkontrollerna.

Kom förbi din HiFi Klubben-butik och låt oss berätta mer om hur du får ett fint och välljudande hem med Sonos inbyggnadslösningar.

Relaterade artiklar