Hopp til innhold

Välj själv eller få hjälp i butiken

Så skapar du din egen
ljudmöbel

De eleganta hifi-möblerna från clic och unnu är en individuell och flexibel lösning där du själv kan sätta ihop möbeln så att den matchar din anläggning och inredning perfekt. Alternativt kan du välja någon av våra färdiga lösningar.

Vi står redo att
hjälpa dig

Både de exklusiva clic-möblerna och de mer prisvänliga systermodellerna från unnu finns i flera storlekar och färger. Det finns ett otal möjligheter och du är varmt välkommen att titta förbi vår butik eller kontakta kundtjänst för att få råd och vägledning.

Om du vill sätta ihop din lösning själv så kan du börja med att välja en grundmöbel. Matchande tillbehör hittar du sedan under varje modell. Möblerna från clic sätts ihop för hand efter dina önskemål och levereras helt färdiga. Med unnu monterar du själv luckor, hjul och andra tillbehör på grundmöbeln när du har fått hem dem.

  • Välj din möbel – stor eller liten?
  • Placering – vägg, hjul eller ben?
  • Fronter – tyg eller trä?
  • Tillbehör – lådor, hyllor, kabelrännor m.m.
  • Välj någon av våra färdiga möbler

Välj din alldeles egen
hifi-möbel

Med möblerna från clic och unnu kan du alltid hitta en lösning som passar ditt behov och din inredning. En smart kompakt soundbar-möbel under TV:n eller en stor och rymlig hifi-möbel i två eller flera sektioner – valet är ditt!
Se våra möbler här

Vägg, hjul eller ben?
Placering

Vi inreder olika och därför ska din möbel naturligtvis erbjuda flexibilitet. Med clic och unnu bestämmer du själv om du vill montera möbeln på väggen eller om du vill ha en golvstående lösning på hjul eller ben.
Se montering här

Dölj anläggningen bakom
fronten

Med clic och unnu kan du dölja anläggningen bakom traditionella träluckor, men du kan också välja smarta tygluckor som släpper igenom både ljud och fjärrkontrollssignaler. På så sätt kan du lyssna på ett par grymma högtalare utan att behöva se dem.
Se fronter här

Välj rätt
tillbehör

En riktig hifi-möbel ska naturligtvis ha plats för anläggning och kablar, men även för allt det som är bra att ha till hands, till exempel spel och CD-skivor. Med hyllor och kabelrännor får du allt elegant på plats.
Se alla tillbehör här

Eller välj ett komplett
möbelsystem