Hopp til innhold
Högtalare för utomhusbruk har konstruerats för att tåla väder och vind så att du även kan få kvalitetsljud på terrassen, i garaget, i båten och på andra ställen där klimatet är ohälsosamt för vanliga högtalare.

Njut av bra ljud
utomhus
Jakob förklarar

Ett par riktiga utomhushögtalare ger dig en fyllig ljudbild i riktig stereo, och det är en helt annan upplevelse än med en fristående Bluetooth-högtalare. Du riskerar inte att något batteri tar slut och sänker stämningen, och med utomhushögtalare behöver du inte heller spela högt genom terrassdörren för att kunna höra musiken. Det här är något dina grannar garanterat kommer att uppskatta.

Utomhushögtalare fungerar på samma sätt som vanliga högtalare och därför behöver du också en anläggning som kan pumpa ut musiken via de kablar som du döljer i väggen eller i taket. Det kan till exempel vara någon av de populära streaming-lösningarna från Sonos eller Bluesound som du kan använda direkt från din telefon. Det kan vi givetvis hjälpa dig med.

Läckra och robusta
utomhus-
högtalare

Även en prisvänlig modell – till exempel från Argon Audio – kommer att ge dig massor av bra utomhusljud. Om du är kräsen kan Bowers & Wilkins erbjuda modeller som till både ljudkvalitet och design är så härliga att de också gör sig fint på många ställen inomhus. Utomhushögtalare levereras med fästen så att du kan montera dem permanent, till exempel under ett taksprång.

En ännu mer diskret och elegant lösning är att montera väderbeständiga takhögtalare under taksprånget eller i ett sänkt balkongtak mot grannen ovanför. Här är den robusta Marine-serien från Bowers & Wilkins något i särklass. Detsamma gäller om du behöver inbyggnadsljud på båten eller i ett poolhus.

Kvalitetsljud
på terrassen i sommar

Utomhus högtalare med
suverän ljud

Bowers & Wilkins AM-1 är en suveränt välljudande, läcker och praktisk utomhushögtalare. Konstruktionen är väderskyddad och ljudkvaliteten är så hög att AM-1 även kan vara ett fint alternativ inomhus på många ställen. Tak-/väggfäste ingår, finns i svart och vitt.
Läs om AM-1

Njut av all världens musik
trådlöst

Du får ännu fler läckra möjligheter om du kombinerar dina utomhushögtalare med ett multiroom-system som Sonos, Bluesound eller Denon HEOS. De kan alla användas trådlöst via ditt wifi, så du behöver bara dra en kabel från högtalarna till anläggningen inne i huset. Sedan kan du fritt – och trådlöst – välja bland all världens musik och höja och sänka volymen direkt från din telefon.

En sådan lösning ger dig en otroligt läcker totalupplevelse. Ljudet är i äkta hifi-kvalitet, musiken på terrassen spelar perfekt synkroniserat med musiken i vardagsrummet, köket och andra rum, och via appen kan du snabbt finjustera ljudstyrkan medan du fortfarande har full koll på grillen.

Boka ett
Gratis
möte om osynligt ljud

Vi vill gärna ge dig bästa möjliga rådgivning, personligt anpassad för just dina ljudplaner. Boka en tid för en pratstund utan förpliktelser – så är du på god väg mot ett bra resultat. Du är också varmt välkommen att ställa frågor i någon av våra butiker.

Så enkelt går det att ordna

  • Om du redan har en anläggning och bara vill kunna ta med dig ljudet ut, så går det att ordna både ekonomiskt och smart. Du kan nämligen nöja dig med att köpa ett par bra utomhushögtalare och en högtalarkabel av passande längd.

  • Om du inte har någon omkopplare för två högtalarpar på din anläggning, kopplar du bara högtalarna till samma terminaler som högtalarna i vardagsrummet.

  • Be en elektriker montera en strömbrytare i form av en vanlig dubbel ljusknapp på terrassväggen – så spelar utomhushögtalarna bara med när du vill.