Hopp til innhold
Med högtalare inbyggda i väggen kan du täcka alla behov, från diskret bakgrundsljud till kompromisslös hifi och hemmabio. Du kan få stort TV-ljud och bygga upp ett stereo- eller surroundsystem som kan mäta sig med traditionella högtalare i den riktigt tunga klassen.

Äkta hifi dolt i 
väggen
Jakob förklarar

Inbyggnadshögtalare är en genial lösning när du ska renovera eller bygga nytt. Men det finns också mängder av möjligheter om du vill bygga i högtalarna i en vägg som redan är färdig. Med rätt lösning bevarar du din snygga inredning intakt samtidigt som du kan få en riktigt autentisk hifi-ljudbild för musik, TV och filmljud. Här kommer ljudet nämligen rakt framifrån och i korrekt lyssningshöjd precis som med en traditionell hifi-anläggning.

Välj
högtalare
utifrån ditt behov

När du ska välja in-wall-högtalare kan du utgå ifrån den utrustning du ansluter dem till och vilken traditionell högtalare du skulle ha valt för samma syfte. Om du till exempel funderar på ett par ekonomiska kompakthögtalare – till exempel för TV-ljud– kan du välja en prisvänlig inbyggnadsmodell från DALI eller Bowers & Wilkins.

För riktigt stora hifi-upplevelser kan du ersätta stora golvhögtalare med ett par högkvalitativa in-wall-högtalare, eventuellt kompletterade med en separat subbas som kan placeras diskret i vardagsrummet eller döljas i en elegant ljudmöbel. Sedan har du en anläggning  som är en fröjd för både ögon och öron. I hemmabion kan du välja ett exklusivt in-wall-system för frontkanalerna och komplettera med diskreta takhögtalare för sido- och bakkanaler.

In-wall-högtalare fungerar på samma sätt som vanliga högtalare och därför behöver du också en anläggning som kan pumpa ut musiken via de kablar som du döljer i väggen. Det kan till exempel vara någon av de populära streaming-lösningarna från Sonos eller Bluesound som du kan använda direkt från din telefon. Det kan vi givetvis hjälpa dig med.

Högtalare för
väggen

Boka ett
Gratis
möte om osynligt ljud

Vi vill gärna ge dig bästa möjliga rådgivning, personligt anpassad för just dina ljudplaner. Boka en tid för en pratstund utan förpliktelser – så är du på god väg mot ett bra resultat. Du är också varmt välkommen att ställa frågor i någon av våra butiker.

Kom förbi någon av våra butiker och fråga oss om in-wall-lösningar. Om du aldrig tidigare har upplevt hur bra det kan låta har du verkligen något att se fram emot. Vi kan också vägleda dig bland alla de möjligheter som finns så att du får ett optimalt ljud i hela ditt hem. Vid behov kan vi komma ut och titta på de möjligheter som finns innan vi föreslår en lösning.