Hopp til innhold
Jabra
Trådlöst headset

Jabra Elite 85H

2 190:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Bluetooth-hörlurar med smart Noise Cancelling, skön design och en batteritid som ger dig imponerande 36 timmar med bra ljud.

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite 85h – Bluetooth-hörlurar med 36 timmars batteritid, bra ljud och smart Noise Cancelling

Jabra Elite 85h är Bluetooth-hörlurar i skön over ear-design med fint och detaljerat ljud. Batteriet varar ända upp till imponerande 36 timmar på en laddning med Bluetooth och Noise Cancelling aktiverat (ANC), och när en snabbladdning på 15 minuter ger dig upp till 5 timmars speltid får du praktiskt taget aldrig slut på ström.

Smart Noise Cancelling Elite 85h har smart Noise Cancelling som anpassar sig efter din ljudmiljö. Pendlar du med tåg analyserar den ljuden omkring dig när du stiger in i vagnen och filtrerar bort störande ljud. När du kommer fram till kontoret känner hörlurarna av den nya omgivningen och ändrar automatiskt ANC-inställning så att de passar den nya ljudmiljön omkring dig.

Om du behöver höra vad som händer omkring dig aktiverar du HearThrough med ett enkelt tryck på ena öronkåpan. Då kan du följa med i samtal med kolleger eller höra utrop med tåginformation på perrongen. 

Elite 85h är inte bara bra på att skapa lugn och ro. De levererar även bra ljud med riktigt fina detaljer i både musik och samtal. Öronkåpor och huvudbygel har tygöverdrag och öronkuddarna är gjorda i ett skönt material som inte tröttar öronen även vid många timmars användning.

Elite 85h finns i svart, Gold Beige och Navy Blue finish.

Kristallklara samtal och smidig röststyrning

Elite 85h har en enastående samtalskvalitet. Du hörs klart och tydligt även i hård vind eller om det är mycket ljud i bakgrunden. Det här beror bland annat på att de 8 inbyggda mikrofonerna konstant filtrerar bort bakgrundsljud.

På Elite 85h kan du med ett enkelt tryck på öronkåpan använda röstkommandon för att lägga in möten, få meddelanden upplästa eller få en vägbeskrivning. Det här fungerar oberoende om du använder Amazon Alexa, Siri eller Google-assistenten.

Smidig hantering via app och Bluetooth

I appen Jabra Sound+ kan du välja din röststyrningsassistent och justera hur mycket bakgrundsljud som ska blockeras. Du kan också finjustera hörlurarnas equalizer-inställningar, kontrollera batteristatus och mycket annat.

Elite 85h kan kopplas till två Bluetooth-enheter samtidigt, så du kan blixtsnabbt växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du sitter och kollar film på din surfplatta. Du kan behålla parkopplingen med upp till sammanlagt åtta enheter, vilket kan vara väldigt behändigt om ni är flera som använder lurarna.

När du lyfter Elite 85h från huvudet pausas musiken automatiskt. Om du tar på dig dem igen kan du svara i telefon direkt, eller så fortsätter musiken spela från det stället där den pausades. Om du vrider öronkåporna 90 grader stängs hörlurarna av helt.

Tillbehör till Jabra Elite 85H

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång10-20.000 Hz
Bluetooth versionJa - 5 ( AAC )
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter