Hopp til innhold

JabraElite 85HTrådlöst headset

Bluetooth-hörlurar med smart Noise Cancelling, skön design och en batteritid som ger dig imponerande 36 timmar med bra ljud.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite 85h – Bluetooth-hörlurar med 36 timmars batteritid, bra ljud och smart Noise Cancelling

Jabra Elite 85h är Bluetooth-hörlurar i skön over ear-design med fint och detaljerat ljud. Batteriet varar ända upp till imponerande 36 timmar på en laddning med Bluetooth och Noise Cancelling aktiverat (ANC), och när en snabbladdning på 15 minuter ger dig upp till 5 timmars speltid får du praktiskt taget aldrig slut på ström.

Smart Noise Cancelling Elite 85h har smart Noise Cancelling som anpassar sig efter din ljudmiljö. Pendlar du med tåg analyserar den ljuden omkring dig när du stiger in i vagnen och filtrerar bort störande ljud. När du kommer fram till kontoret känner hörlurarna av den nya omgivningen och ändrar automatiskt ANC-inställning så att de passar den nya ljudmiljön omkring dig.

Om du behöver höra vad som händer omkring dig aktiverar du HearThrough med ett enkelt tryck på ena öronkåpan. Då kan du följa med i samtal med kolleger eller höra utrop med tåginformation på perrongen. 

Elite 85h är inte bara bra på att skapa lugn och ro. De levererar även bra ljud med riktigt fina detaljer i både musik och samtal. Öronkåpor och huvudbygel har tygöverdrag och öronkuddarna är gjorda i ett skönt material som inte tröttar öronen även vid många timmars användning.

Elite 85h finns i svart, Gold Beige och Navy Blue finish.

Videos om Jabra Elite 85H

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringJa
Avspelning via USBNej
Bluetooth versionJa - 5 ( AAC )
Frekvensomfång10-20.000 Hz
HörslurstypOver-ear

Tillbehör till Jabra Elite 85H

Rekommenderade produkter

DALI IO-6 Trådlöst headset
DALI IO-6
Trådlöst headset
4 298:- / st.
39
Nura Nuraphone G2 Trådlöst headset
Trådlöst headset
3 551:- / 3 998:- / st.
2