Hopp til innhold
1 990:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av trådlös frihet med ANC, kristallklara samtal och stort ljud rakt i örat. True Wireless skapat för dig som vill njuta av din tid på språng.

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite 85t – exklusiva True Wireless in-ear-hörlurar med bra ljudkvalitet, ANC och kristallklara samtal

 • Avancerad Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • 6 inbyggda mikrofoner för ANC och telefonsamtal i hög kvalitet
 • 5,5 timmars speltid med ANC (+19,5 timmar via laddningsetui)
 • Smart laddningsetui med trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)
 • Halvöppen design för maximal komfort

Jabra Elite 85t är exklusiva True Wireless-hörlurar som har en design som passar perfekt för ett liv på språng. Ljudet och samtalskvaliteten håller toppklass och avancerad Noise Cancelling (ANC) gör även den stökigaste pendlingsresa till en rofylld oas i vardagen. Elite 85t tål väder och vind – inklusive en regnskur – och via laddningsetuiet som medföljer har du ström för hela dagen.

Du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare, som du kanske redan har liggande till din telefon. Annars finns de att köpa för en ganska rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan– så tankar du ström till batteriet helt automatiskt Du kan också ladda via USB-kabeln som medföljer om du föredrar det.

Skön musik dagen lång

Du kan lyssna på musik i ända upp till 5,5 timmar på en laddning med ANC aktiverat, och via laddningsetuiet som medföljer kan du tanka ström för ytterligare 19,5 timmar. Om du ändå får slut på ström tar det bara 15 minuters snabbladdning att få 60 minuters batteritid. Etuiet tar nästan ingen plats och får enkelt plats i fickan.

För att ge dig bästa möjliga komfort har Jabra i Elite 85t valt en halvöppen design med ventiler som motverkar att det byggs upp obehagligt tryck i örat. Här har du verkligen ett par sköna och diskreta hörlurar som du kan använda hela dagen.

Jabra Elite 85t finns med finish i svart/titan (Titanium Black). Öronadaptrar i olika storlekar, laddningsetui och USB-C-kabel för laddning medföljer.

Skräddarsy ditt ljud med ANC

Jabra Elite 85t har inbyggd Noise Cancellation (ANC) i lyxklassen. Jabra har nämligen byggt in ett dedikerat chip för ändamålet, plus separata mikrofoner för att fånga upp och eliminera störande ljud både utanför örat och inuti själva örat. På så sätt maximeras brusreduceringens effektivitet och processorn kan lägga sin kraft på att ge dig bästa möjliga ljudkvalitet.

När du går en runda på stan eller är ute och handlar kan det vara skönt att kunna höra omgivningen. Då kan du aktivera HearThrough-funktionen som släpper igenom en viss mängd bakgrundsljud via de inbyggda mikrofonerna. Du kan anpassa både ANC- och HearThrough-funktionen i den tillhörande appen Jabra Sound+, där du även kan ställa in ljudbilden via en equalizer så att den passar precis din smak. 

Med den avancerade MySound-funktionen i appen kan du också optimera ljudet för just dina öron. Jabra MySound-systemet mäter och korrigerar ljudet så att den passar perfekt för responsen från just din hörselgång. Och givetvis kan du fortfarande reglera ljudet i efterhand.

Samtal i suverän kvalitet

Med hela 6 inbyggda mikrofoner i mycket hög kvalitet – 3 på vardera sida –är det bäddat för kristallklara telefonsamtal. Jabra bygger dessutom på med SideTone så att du kan höra din egen röst på ett naturligt sätt under ett samtal. En funktion som gör stor skillnad i omgivningar med störande ljud. Och om vinden försöker störa ditt samtal så har Jabra byggt in sina senaste och mest avancerade algoritmer mot vindljud så att du ändå hörs tydligt.

Snabb Bluetooth och enkel hantering

Den trådlösa signalen är blixtsnabb och stabil så ljudet hackar inte. Du kan till exempel utan problem använda Jabra Elite 85t när du kollar film på din PC/Mac, där trådlösa hörlurar annars ofta kommer till korta.

Jabra Elite 85t kan kopplas till två Bluetooth-enheter samtidigt, så du kan blixtsnabbt växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du sitter och kollar film på din surfplatta.

Med ett tryck på öronsnäckorna kan du ställa in ljudstyrka, välja musik eller ta emot samtal. Du kan också aktivera röststyrning för att lägga in möten, få meddelanden upplästa eller få en vägbeskrivning. Det fungerar oavsett om du använder Siri, Google Assistant eller någon annan tjänst. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Avancerad Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart laddningsetui med trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)
 • 12 mm element för extra bra hifi-ljudkvalitet
 • Dammskyddade och vattenavvisande (IPX4)
 • Suverän passform med effektiv passiv dämpning av störande ljud
 • 5,5 timmars speltid med ANC (+19,5 timmar via laddningsetui)
 • Stödjer AAC Bluetooth
 • 6 inbyggda mikrofoner för ANC och telefonsamtal i hög kvalitet
 • Din röstassistent aktiveras enkelt på telefonen
 • Tryckknappar för vissa funktioner på öronsnäckorna (musik, samtal, HearThrough och röststyrning)
 • Snabbladdning (cirka 60 minuter på 15 minuters laddning)

Begränsningar

 • Inte optimala för sport och träning
 • Inte 100 % vattentäta
 • Ingen AptX Bluetooth

Reviews

Videos om Jabra Elite 85t

Tillbehör till Jabra Elite 85t

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång 20-20.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth versionJa - 5 ( AAC )
Element typ/storlek12 mm - Dynamic driver
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter

A-3
Trådlösa in-ear-hörlurar
2 495:- / Paket