Hopp til innhold
Jabra Elite Active 45e Trådlösa in-ear-hörlurar

JabraElite Active 45eTrådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Trådlösa in-ear-hörlurar med hög komfort, bra ljud och 9 timmars batteritid. De har en ergonomisk design och står emot svett och damm.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite Active 45e – trådlösa in-ear-Bluetooth-hörlurar för sport med 9 timmars batteritid

Elite Active 45e är trådlösa in-ear-hörlurar för, samtal och sport och tål svett och damm. Njut av 9 timmars musik som sporrar dig under maratonrundor och veckans svettiga pass på gymmet.

Elite Active 45e har en ergonomisk design med flexibla öronbyglar som kan formas efter ditt öra, och med mjuka öronfenor som säkerställer optimal passform och komfort. Kabeln mellan snäckorna är styv och extra tung så att den inte fladdrar omkring okontrollerat när du sportar.

Öronadaptrarna sitter bra i öronen, men ljudet från omgivningen går fortfarande igenom. Det betyder att du hör vad som händer omkring dig när du springer. Knapparna på Elite Active 45e är lätta att använda även medan du tränar, och du kan aktivera röststyrning med ett enkelt tryck.

Med upp till 9 timmars batteritid klarar du de flesta utmaningar, och om du ändå får slut på ström kan du ladda dem i femton minuter och vips ha ytterligare en timmes musik.

Elite Active 45e finns med svart, grön eller blå finish. Öronadaptrar i olika storlekar, mikro USB-kabel och etui för tillbehör medföljer.

Videos om Jabra Elite Active 45e

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)6
FärgGrön
FärgGrön
Höjd emballage (cm)19
Längd emballage (cm)13
Vikt (kg)0,09
Vikt emballage (kg)0,12