Hopp til innhold
Jabra
Trådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Jabra Elite Active 45e

998:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Trådlösa in-ear-hörlurar med hög komfort, bra ljud och 9 timmars batteritid. De har en ergonomisk design och står emot svett och damm.

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite Active 45e – trådlösa in-ear-Bluetooth-hörlurar för sport med 9 timmars batteritid

Elite Active 45e är trådlösa in-ear-hörlurar för, samtal och sport och tål svett och damm. Njut av 9 timmars musik som sporrar dig under maratonrundor och veckans svettiga pass på gymmet.

Elite Active 45e har en ergonomisk design med flexibla öronbyglar som kan formas efter ditt öra, och med mjuka öronfenor som säkerställer optimal passform och komfort. Kabeln mellan snäckorna är styv och extra tung så att den inte fladdrar omkring okontrollerat när du sportar.

Öronadaptrarna sitter bra i öronen, men ljudet från omgivningen går fortfarande igenom. Det betyder att du hör vad som händer omkring dig när du springer. Knapparna på Elite Active 45e är lätta att använda även medan du tränar, och du kan aktivera röststyrning med ett enkelt tryck.

Med upp till 9 timmars batteritid klarar du de flesta utmaningar, och om du ändå får slut på ström kan du ladda dem i femton minuter och vips ha ytterligare en timmes musik.

Elite Active 45e finns med svart, grön eller blå finish. Öronadaptrar i olika storlekar, mikro USB-kabel och etui för tillbehör medföljer.

Smidiga att använda och lätta att konfigurera
Elite Active 45e har inbyggd smartphone-kontroll på öronsnäckorna för ljudstyrka, musik, samtal och röststyrning. Det betyder att du slipper ta av hörlurarna när du svarar i telefon och kan byta musik direkt på öronsnäckorna.

Elite Active 45e kan kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt, så du kan blixtsnabbt växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du sitter och kollar film på din surfplatta.

I appen Jabra Sound+ kan du skapa personliga inställningar för att till exempel välja röstassistent, finjustera hörlurarnas equalizerinställningar, se batteristatus och mycket annat.

Tekniska specifikationer

FärgGrön
FärgGrön
Vikt (kg)0,09
Höjd emballage (cm)19
Längd emballage (cm)13
Vikt emballage (kg)0,12
Bredd emballage (cm)6