HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest Y-Splitter (1M/2F) Y-adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Y-Splitter (1M/2F) Y-adapter

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

AudioQuest Y-splitter (1 hane, 2 honor) är en mångsidig kabel som kan lösa en rad olika problem i ditt hi-fi-liv. Ledarna är av ultraren, massiv LGC-koppar, vilket betyder ett absolut minimum av förvrängning.

Mångsidig kabel med Y-kontakt för olika ändamål

Y-Splitter (1 hane, 2 honor) är en adapterkabel som du kan använda när du t.ex. saknar en extra Pre Out-anslutning på din förstärkare. Eller om du har en uppsättning med både förförstärkare och effektförstärkare och vill koppla in både din effektförstärkare och en subbas till samma utgång. Det här scenariot är inte helt otänkbart eftersom många förförstärkare bara har en enda Pre Out-utgång.

På samma sätt kan du använda den här kabeln med Y-kontakt till bi-amping, där du vill koppla två effektförstärkare till din förförstärkare.

AudioQuest – garanterar kvalitet
AudioQuest vägrar att göra dåliga produkter eller använda dåliga material. Så även i den här enkla Y-splitter-kabeln får du solida, guldpläterade kontakter och ledare i ultraren LGC-koppar (Long-Grain Copper). Och den svart- och silverfärgade ytterstrumpan har ett så fint utförande att du vid första beröringen till och med slås av tanken att använda kabeln som huvudkudde.

Specifikationer

  • RCA/Phono-kabel med Y-kontakt (1 hane, 2 honor)
  • Ledare i ultraren, massiv LGC-koppar (Long-Grain Copper)
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Längd: 15 cm
  • Färg: svart/silver

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning