Hopp til innhold
Marantz
CD-spelare

Marantz CD 60

10 949:-st.
Silver
Förväntad i lager den 29 juni 2024.
  -
Exklusiv CD-spelare som kommer att blåsa helt nytt liv i din CD-samling Ljudkvaliteten håller toppklass och designen är en sann fröjd för ögat.

Läs mer:

Beskrivning

Marantz CD 60 – exklusiv CD-spelare med läcker design och suverän ljudkvalitet

 • Enastående ljudkvalitet
 • Exklusiv design med stor display på fronten
 • Sound Master Tuned
 • Diskret konstruktion med Marantz HDAM-teknik
 • Inbyggd högkvalitativ hörlursförstärkare med egen volymkontroll

CD 60 är en exklusiv och audiofil CD-spelare som ger dig en suverän ljudkvalitet till din CD-samling. Här frigör du den fulla kvaliteten hos din musik, och du kommer att uppleva detaljrikedom och en musikalitet som du normalt sett ska upp i mycket högre prisklasser för att hitta.

CD 60 är både i design och funktion en perfekt matchning till Marantz egna exklusiva förstärkare, och denna kombination kommer att ge dig många år med oförglömliga musikupplevelser. Dock kan du även använda CD 60 i andra kombinationer med enastående resultat.

Som en extra bonus kan du spela DSD/SACD-musikfiler i kompromisslös HD-kvalitet från ett vanligt USB-minne. CD 60 har USB-ingång på fronten och klarar de allra flesta vanliga filformat den här vägen. Så om du har en samling musikfiler som du laddat ner från nätet blir du inte lämnad i sticket här.

Snygg design – suverän byggkvalitet

CD 60 är ett stycke snygg industrikonst som kan bli ett spännande visuellt element i ditt vardagsrum istället för en stor anonym låda i metall. Den enkla och stilrena fronten domineras av en gyllene Marantz-logga och en stor OLED-display, och allting utstrålar självsäker elegans, precis som en produkt av den här kalibern ska.

The Most Musical Sound

Marantz produkter har alltid varit vida berömda för sitt naturliga och musikaliska ljud, och CD 60 för de här stolta traditionerna vidare på ett övertygande vis. Alla komponenter är noggrant utvalda och en högt kvalificerad ”Sound Master” har finjusterat detaljerna för att uppnå Marantz signaturljud som har gjort musikälskare världen över begeistrade i mer än ett halvt århundrade – The Most Musical Sound.

Marantz CD 60 finns i flera färger. Systemfjärrkontroll medföljer.

Signalbehandling i världsklass med HDAM

HDAM-tekniken (Hyper Dynamic Amplifier Module) är en legendarisk Marantz-specialitet som du hittar i flera av deras produkter inom både surround och stereo. En HDAM-modul är en diskret konstruerad förstärkarkrets som ersätter de annars väldigt vanliga integrerade operationsförstärkarkretsarna, och i CD 60 används den här tekniken på bred front. Till och med den inbyggda hörlursförstärkaren har en egen HDAM-modul, och den kommer verkligen att få din musik att blomstra i ett par riktiga head-fi-hörlurar.

Den diskreta konstruktionen är en audiofil lösning som ger Marantz Sound Master betydligt större möjligheter att finjustera ljudet med utsökta komponenter på alla kritiska ställen. Jämfört med en operationsförstärkare ger HDAM lägre förvrängning, bättre signal/brus-förhållande och betydligt snabbare respons (slew rate). Det mynnar ut i ett hörbart mer dynamiskt och levande ljud.

Äkta DSD-konvertering

CD 60 är byggd med äkta DSD-konvertering så att DSD-signaler inte behöver omvandlas till PCM-format, vilket annars är vanligt i många andra produkter. Det i sig säkerställer en ytterst skonsam signalbehandling och ser till att du via USB kan få fullt utbyte av högupplösta DSD-musikfiler som du kan ladda ner från nätet.

Du kan välja mellan två olika digitala filter som ger en mycket kort impulsrespons respektive en långsam avrullning av impulser (sharp roll-off, slow roll-off). Du kan fritt välja den filterkarakteristik som ger bäst ljud utifrån din smak och din setup, och du kan välja filter direkt via fjärrkontrollen. Prova dig fram. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Audiofil CD-spelare i full storlek
 • Sound Master Tuned
 • Exklusiv design med stor display på fronten och snygg finish
 • Diskret konstruktion med HDAM-teknik
 • Äkta DSD-konvertering
 • Inbyggd högkvalitativ hörlursförstärkare med HDAM-SA2 och egen volymkontroll
 • Stödjer högupplöst musik via USB (inkl. DSD)
 • Systemfjärrkontroll medföljer

Begränsningar

 • Endast aluminiumfinish på frontplattan i mitten
 • Varken inbyggd wifi, musikstreaming eller Bluetooth
 • Inga ingångar för externa ljudkällor
 • Ingen avspelning av SACD-skivor

Reviews

Videos om Marantz CD 60

Tillbehör till Marantz CD 60

Tekniska specifikationer

Signal/brus-förhållande118 dB
Förvrängning0,0015%