Hopp til innhold
Marshall
Hörlurar

Marshall Marshall Major

698:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Stort ljud och häftig design signalerar att du har koll på rockikonerna och deras prylar. Kan fällas ihop och finns i flera färger.

Läs mer:

Beskrivning

Marshall Major – sluten hörlur med rockkänsla
Marshall Minor är en sluten hörlur med tungt ljud och den coolaste designen du kan tänka dig. Marshall har varit en rock’n’roll-ikon ända sedan Jim Marshall började bygga sina berömda gitarrförstärkare i London i början av 1960-talet.

Marshall har nästan blivit en synonym för tungt rockljud och det finns knappt någon rockgitarrist som inte äger – eller har ägt – åtminstone ett par Marshall-förstärkare. Listan över Marshall-användare är nästan ändlös och innehåller legendariska namn som Led Zeppelin, ZZ Top, AC/DC, Iron Maiden och sist men inte minst Jimi Hendrix.

Med ett par Marshall Major på huvudet signalerar du för omgivningen att du respekterar och beundrar denna rock-ikon. Öronkuddarna är utformade som en miniversion av en Marshall-förstärkare och tyget framför elementen ser ut som förstärkarnas tygfront. På bygeln finns samma vinyl som förstärkarna har och undersidan pryds av en snygg Jim Marshall-signatur. Som pricken över i har kabeln en klassisk gitarrspiral.

Använd den till stereon – och fäll ihop den och ta dem med
Marshall Major ger dig naturligtvis en fin ljudkvalitet och tack vare den slutna konstruktionen kan du njuta av musiken utan att störa omgivningen. Med minijack-till-jack-adaptern som ingår kan du koppla in hörlurarna till stereon i vardagsrummet och den hopfällbara konstruktionen gör det enkelt att ta med dem i exempelvis ryggsäcken.

OBS: Marshall Major har en mikrofon/kontroll på kabeln, som kan fungera tillsammans med några smartphones, framförallt Android. Har du en Apple iOS-produkt, rekommenderar vi, att du köper Marshall Major i FX-versionen. Denna är Apple-certificerad och har därför ha full iOS-funktionalitet.

Rekommenderade produkter