Hopp til innhold
Marshall
Trådlöst headset

Marshall MID A.N.C.

1 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Stäng bruset ute och njut av stort ljud var som helst. Trådlösa hörlurar som ger dig renodlad rock-attityd, hopfällbar design och läckert resefodral.

Läs mer:

Beskrivning

Marshall MID A.N.C. – trådlösa hörlurar med noise cancelling och rockig attityd

  • Active Noise Cancelling (ANC)
  • Trådlös signalöverföring via Bluetooth (kabel medföljer också)
  • Upp till 20 timmars speltid (30+ timmar med ANC-funktionen frånkopplad)
  • Bluetooth aptX-stöd för optimal trådlös ljudkvalitet
  • Hopfällbar design

Marshall MID A.N.C. är trådlösa hörlurar med läcker Marshall-design, stort ljud och noise cancelling så att du kan gå in i musiken utan att bli avbruten av sådant som pågår omkring dig.

Designen skriker rock’n’roll hela vägen, från den ikoniska loggan i mässing till öronkåporna som är klädda i samma vinylmaterial som Marshalls legendariska förstärkare. De robusta gångjärnen i mattsvart metall gör lurarna tåliga och ser till att de kan fällas ihop när dina MID A.N.C. ska ner i väskan. För de längre resorna medföljer ett snyggt gitarrcase-inspirerat resefodral med röd sammet på insidan som kronan på verket.

Härligt trådlöst ljud utan störningar

MID A.N.C. ger dig upp till 20 timmars trådlös musik med noise cancelling (ANC) så att du kan dämpa omgivningen när du reser med tåg, sitter på biblioteket eller går längs gågatan. Har du glömt att ladda lurarna kan du alltid lyssna vidare via kabeln som medföljer, och du kan också koppla dina vänners hörlurar till dina om ni vill lyssna tillsammans. Bluetooth-signalen stödjer aptX så att du får bästa möjliga trådlösa ljudkvalitet.

Du kan styra musik, ljudstyrka och samtal direkt från den mässingsfärgade kontrollknappen på vänster sida. Öronkåporna har två inbyggda mikrofoner som samarbetar om att ta bort störande brus under samtal så att din röst går fram klart och tydligt till den du pratar med.

Marshall MID A.N.C. finns i svart utförande. USB-laddningskabel, hörlurskabel och resefodral medföljer

Tillbehör till Marshall MID A.N.C.

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång20-20.000 Hz
Känslighet98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
BluetoothJa
Bluetooth-teknikaptX
Element storlek40 mm