Hopp til innhold
Marshall Stanmore II Voice Trådlös högtalare med Bluetooth

MarshallStanmore II VoiceTrådlös högtalare med Bluetooth

Trådlös smarthögtalare med Bluetooth, stort ljud, bra råstyrka och ikonisk Marshall-design. Inkl. Chromecast Audio och Google röststyrning.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Marshall Stanmore II Voice – kompakt trådlös smarthögtalare med Bluetooth, Chromecast Audio, Google-röststyrning bra råstyrka och ikonisk rock’n’roll-design

Stanmore II Voice är en kompakt trådlös smarthögtalare med Bluetooth, bra råstyrka och ikonisk design inspirerad av Marshalls legendariska gitarrförstärkare. Här får du stort ljud och rock’n’roll för varje krona.

Med inbyggd wifi-funktion och Chromecast built-in kan du streama all världens musik trådlöst i hög kvalitet via din smartphone utan att dränera batteriet som du gör med Bluetooth. Om du har flera högtalare med Chromecast built-in kan du till och med skapa ett eget trådlöst system för musik i hela ditt hem.

Stanmore II Voice har inbyggd röststyrning via Google-assistenten på svenska, så du kan använda en rad trådlösa funktioner, som t.ex. Ljudstyrka upp/ned och play/paus/skip. Du kan även använda Acton II Stanmore för att styra annan elektronik som fungerar med röststyrning. Här får du samtidigt ljud på en nivå som ingen av de små smarthögtalarna på Google kan mäta sig med.

Massor av grym Marshall-attityd

Högtalarens design har hämtats från Marshalls rock-värld. Du får samma vinylutförande som på Marshalls gitarrförstärkare, tillsammans med läckra detaljer i mässing, som den ikoniska loggan på framsidan, knapparna och skenan längst ned, där du hittar årtalet då Marshall grundandes – 1962. En extra läcker detalj är att ljudstyrkan indikeras med rött ljus kring knapparna så att du enkelt kan justera den i svag belysning.

Stanmore II Voice har bra ljud som passar både musiklyssning i ett rum och när vännerna kommer förbi lägenheten. Du kan anpassa ljudet via två knappar för bas och diskant på högtalare, eller via tillhörande app med equalizer. Du får också på/av-funktion, så du kan använda din smartphone som fjärrkontroll.

Marshall Stanmore II finns i svart utförande. Strömkabel medföljer.

Mer bilder på Marshall Stanmore II Voice

Marshall Stanmore II Voice Trådlös högtalare med Bluetooth

Höjdpunkter

 • Röststyrning med Google-assistenten (inbyggd)
 • Wifi-streaming med inbyggd Chromecast Audio
 • Ikonisk rock’n’roll-design
 • Läckert utförande med detaljer i mässing
 • Stort ljud och bra råstyrka för att vara en kompakt Bluetooth-högtalare

Vår
Expertbedömning

 • Röststyrning med Google-assistenten (inbyggd)
 • Wifi-streaming med inbyggd Chromecast Audio
 • Fint ljud och bra råstyrka för att vara en kompakt Bluetooth-högtalare
 • Ikonisk rock’n’roll-design
 • Läckert utförande med detaljer i mässing
 • Enkel både att konfigurera och använda till vardags
 • Trådlös kontroll från smartphone, surfplatta och PC/Mac

Videos om Marshall Stanmore II Voice

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)50-20.000 Hz
Storlek bashögtalare5.25"
Storlek diskant1"

Tillbehör till Marshall Stanmore II Voice