Hopp til innhold

NADC275BEEEffektförstärkare

Urstarkt effektblock som ger dig massor av kraft och äkta Hi-Fi-ljud. Med 2 x 150 watt driver det utan problem även de mest tungdrivna högtalarna.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD C275BEE – en ulv i ulvakläder

C275BEE är en formidabel stereoeffektförstärkare som ger dig nästintill oändligt med kraft och Hi-Fi prestanda av förnämsta klass. Det här gör att du nästan har fritt fram att välja högtalare efter eget behag, oavsett om du är ute efter enorma ljudtryck eller kristallklara upplevelser för finsmakare.

En bra effektförstärkare som C275BEE kommer att bli dig en trogen följeslagare under många år. Tillsammans med ett par bra högtalare är den faktiskt av de mest ”framtidssäkrade” produkter du kan köpa i dagens hi-fi-värld.

Massiv effekt i alla konfigurationer. C275BEE är identisk med effektförstärkardelen i den integrerade förstärkaren C375BEE och levererar 2 x 150 watt i 4/8 ohm med båda kanaler i drift samtidigt. Den kan även bryggkopplas till ett utomordentligt kraftpaket till monoförstärkare med över 330 watts kontinuerlig effekt – och en dynamisk effekt på svindlande 1 200 watt i 4 ohm!

C275BEE kan kombineras med både C165BEE-förförstärkaren och C375BEE. Dessutom passar den bra som uppgradering tillsammans med hemmabioförstärkare och hemmabioreceivrar. C275BEE kopplas till Pre Out-utgångarna och kan t.ex. ta över driften av fronthögtalarna i din hemmabioanläggning. Det kommer i de allra flesta fall att förbättra ljudkvaliteten markant, särskilt när du spelar musik i stereo.

C275BEE är också en fantastisk uppgradering till ett Sonos-system, om du önskear mer effekt och bättre ljudkvalitet, än SONOS CONNECT:AMP kan leverera. Då kan du istället välja en passiv SONOS CONNECT och koppla den till C275BEE. Då får du prestationer, som utan problem kan jämföras med ett traditionellt stereoanläggning i den riktigt tunga klassen.

C275BEE har auto tänd/släck, så du inte behöver tänka på betjäning eller energispill dagligen. Och du kan samtidigt bekvämt gömma förstärkaren, t.ex. bakom en lucka i din Hi-Fi-möbel.


Höjdpunkter

  • Kan driva nästan vilket högtalarsystem som helst
  • Hölmgren-ringkärnetransformator och PowerDrive
  • Väldigt tung och stabil mekanisk konstruktion
  • Kan bryggkopplas för 330 watt i mono
  • Automatisk på/av

Vår
Expertbedömning

  • Kan driva nästan vilket högtalarsystem som helst
  • Väldigt tung och stabil mekanisk konstruktion
  • Kan bryggkopplas för ännu större effekt

Tekniska specifikationer

Dynamisk effekt250 watt
Förvrängning (THD)0,008%
Signal/brus-förhållande102 dB
Uteffekt 4 ohm150 watt
Uteffekt 8 ohm150 watt

Tillbehör till NAD C275BEE

Rekommenderade produkter

DALI RUBICON 6
Golvhögtalare
46 996:- / par