Hopp til innhold
Kompakt, unik och exklusiv streaming-musikanläggning som sätter helt nya standarder för hur läckert det kan bli i den här kategorin.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD M10 – kompakt och exklusiv musikanläggning på 2 x 100 watt med multiroom-streaming via Bluesound, kristallklart ljud, bra användarvänlighet och fantastisk finish i glas och aluminium

M10 är en kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning som sätter helt nya standarder för hur läcker en produkt i den här kategorin kan bli. Du får 2 x 100 watt med en ljudkvalitet som kan matcha renodlade High End-anläggningar i full storlek, och designen har ett utförande i glas och massivt aluminium med en finish som helt enkelt måste upplevas.

Den läckra touch-panelen i färg på fronten är även den en upplevelse, både när du använder M10 direkt på apparaten och när du lyssnar via Bluesound-appen på din smartphone och lyssnar på musik från t.ex. en streamingtjänst eller internetradio. I så fall får du nämligen information om låt, artist, visning av album m.m. direkt på panelen.

M10 är framtagen för dig som tänker i nya banor och vill ha dagens absolut bästa ljudkvalitet i en elegant och lättanvänd apparat som du med stolthet kan förära hedersplatsen i hyllan. En bredd på blygsamma 21 cm gör att du hittar plats för M10 i vilket rum som helst, och oavsett om den är påslagen eller avstängd kommer den bara att dra till sig positiv uppmärksamhet. Men om du vill kan du såklart utan problem placera M10 utom synhåll, till exempel i en hifi-möbel från unnu eller clic.

Bluesound – trådlös musikstreaming i 1:a klass

M10 levereras med inbyggd Bluesound, som är marknadens mest välspelande och avancerade multiroom-musiksystem. Här kan du streama all världens musik i högsta audiofila kvalitet och i Bluesound-appen får du fullständig överblick över all din musik, med skivomslag och alla funktioner till hands.

Du får tillgång till internetradio, TIDAL, Spotify Connect, Deezer och många andra streamingtjänster. Om – eller rättare sagt när – du får lust, kan du snabbt och enkelt bygga ut systemet med trådlösa högtalare eller andra Bluesound-spelare så att du kan lyssna i flera rum, både individuellt och flera samtidigt.

En komplett anläggning – även för Bluetooth och TV-ljud

M10 är en välutrustad stereoförstärkare med anslutningar för både digitala och analoga ljudkällor. Via HDMI kan du också koppla in din TV, få optimal digital ljudkvalitet och reglera ljudstyrkan via din TV:s fjärrkontroll. Sedan har du både stort ljud och smidig användning. M10 startas och stängs automatiskt tillsammans ned TV:n via HDMI Audio Return Channel och HDMI-CEC. Den kräver bara en liten konfigurering första gången, sedan behöver du inte fundera mer över det.

Den inbyggda Bluetooth-funktionen ger dig trådlös musik i hög kvalitet direkt från till exempel din smartphone eller surfplatta, och en smart detalj är att M10 även kan spela musik trådlöst till ett par Bluetooth-hörlurar. Med alla de fina modeller som har dykt upp på marknaden är det här en finess som absolut är väl värd att ta med i beräkningen.

Redo för röststyrning med Alexa och Siri

M10 är förberedd för röststyrning via Amazon Alexa och Apple Siri. Med röststyrning kan du sköta en rad grundläggande funktioner, som t.ex. ljudstyrka och upp/ned och play/paus/hoppa över. Inom en snart framtid kommer du även att kunna styra en mängd andra funktioner med rösten, vilket kommer att ge dig en helt ny upplevelse av både Bluesound och andra smarta enheter i ditt hem.

Tänk på att röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med M10, till exempel din smartphone eller en separat röststyrningshögtalare, som finns för en billig peng.

Förberedd för Alexa och Siri (kräver smarthögtalare eller smartphone).

NAD M10 finns i svart aluminiumutförande.

Test av NAD M10

Mer bilder på NAD M10

NAD M10 Musikanläggning med streaming

Höjdpunkter

 • Exklusiv, kompakt och solid design i aluminium och glas (21 cm bred)
 • Inbyggd Bluesound-funktion för streaming av musik i flera rum
 • Extremt rent och detaljerat ljud med bra råstyrka
 • Stor färgpanel på fronten för navigering och albumvisning
 • TV-ljud med reglering av ljudstyrka via HDMI/CEC

Vår
Expertbedömning

 • Exklusiv, kompakt och solid design i aluminium och glas
 • Inbyggd Bluesound-funktion för streaming av musik i flera rum (BluOS)
 • Extremt rent och detaljerat ljud med bra råstyrka
 • Stor färgpanel på fronten för navigering och albumvisning
 • TV-ljud med reglering av ljudstyrka via HDMI/CEC
 • Dirac Live digital rumskorrektion (grundversion)
 • Streamar musik från TIDAL, Spotify Connect, Deezer och många andra musiktjänster
 • Internetradio (TuneIn m.fl.)
 • Förberedd för röststyrning via Alexa och Siri (kräver smarthögtalare)
 • Spelar HD-ljudformat, inkl. MQA (TIDAL HiFi) och DSD
 • Helt trådlös integrering med övriga komponenter i Bluesound-systemet
 • Full kontroll via Bluesound-app (iOS/Android)
 • Inbyggd AirPlay 2 och Bluetooth 5.0 inkl. aptX HD och tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Både analoga och digitala ingångar
 • Pre Out för externt effektsteg och två subbasar
 • Stödjer ljud i upp till 24 bit/192 kHz via optisk och koaxial anslutning, samt USB
 • Kan bryggkopplas till 200 watt i mono
 • Kan användas via fjärrkontroller du redan har (manuell inlärning av IR-koder)

Videos om NAD M10

Tekniska specifikationer

Dämpningsfaktor190
Dynamisk effekt160 watt
Förvrängning (THD)0,03%
Signal/brus-förhållande90 dB
Uteffekt 4 ohm watt
Uteffekt 8 ohm2 x 100 watt i 4/8 ohm (20-20.000Hz, THD 0,03%) watt

Tillbehör till NAD M10

Rekommenderade produkter

DALI EPICON 2 Kompakt högtalare
DALI EPICON 2
Kompakt högtalare
63 996:- / par