Hopp til innhold
Massiv råstyrka, suverän ljudkvalitet, design och finish i världsklass. Det här 7-kanaliga effektmonstret tar ditt filmljud till svindlande höjder.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD M27 – 7-kanalig High End klass D-effektförstärkare för hemmabio, med 180 strömstarka watt, suverän ljudkvalitet och design världsklass

M27 från den nya generationen av Masters-serien är en 7-kanalig analog klass D-effektförstärkare för hemmabiografer i High End-klass, med enastående rent ljud och nästan outtömlig råstyrka, även vid de mest krävande högtalarbelastningarna. Alltsammans med minimal strömförbrukning och i ett kabinett som är mycket mer kompakt än de du brukar se hos andra analoga High End-konstruktioner.

Effekten ligger på hela 180 watt, och NAD:s unika digitala PowerDrive-teknik gör det möjligt att uppnå en dynamisk effekt på över 700 watt i 4 ohm. Med andra ord räcker resurserna gott och väl för att leverera musikens alla dynamiska urladdningar utan förvrängning, genom alla högtalare, vid alla ljudtryck.

OBS: De 180 watt som angivits har uppmätts som NAD:s äkta Hi-Fi-watt (8 ohm, 20–20 000 Hz, låg förvrängning – och med alla kanaler i drift). Uppmätt med konkurrenternas kreativa "marknadsföringswatt" kommer effekten att vara mycket högre. Tänk på detta när du jämför olika produkter!

Alla fördelarna från klass D – utan nackdelarna
Att allt har blivit möjligt tack vare NAD:s kompromisslösa användning av klass-D-switchtekniken nCore från Hypex. Den här konstruktionen gör det möjligt att ha en förstärkare där ända upp till 90 % av energin skickas ut genom högtalarna som ljuv musik istället för att värma kylflänsarna. Klass D-tekniken är inte ny, men först nu har det blivit möjligt att uppnå en kvalitetsnivå som även tillfredsställer extremt kräsna High End-entusiaster.

M27 presterar en neutral, transparent och dynamisk återgivning helt utan klinisk eller "digital" karaktär. Med andra ord får du allt det bästa från switchprincipen men slipper de nackdelar som ofta följer med på köpet. Om du tillhör dem som hittills hävdat att traditionella analoga förstärkare är det enda rätta så är du skyldig dig själv att uppleva M27!

Snygg design och massor av kombinationsmöjligheter
Du får både obalanserade och balanserade ingångar (RCA/XLR), så du kan kombinera M27 med varje högkvalitativ hemmabioprocessor på marknaden. En given partner är naturligtvis NAD:s egen M17 som matchar den häftiga designen och den härliga finishen i tungt, massivt aluminium. I den här kombinationen kan du även få glädje av 12 V trigger-funktionen som kan starta M27 automatiskt tillsammans med förförstärkaren.

M27 finns i silverfinish.

5 års garanti på NAD Master-serie

Höjdpunkter

 • Enastående rent och detaljerat ljud
 • Kan utan problem driva vilket högtalarsystem som helst
 • Väldigt exklusiv och solid design med härlig finish i aluminium
 • Väldigt låg energiförbrukning i förhållande till kraftresurserna
 • Både balanserad och obalanserad anslutning (XLR/RCA)
Daniel Johansson
Örebro
99 butikerHitta närmaste butik
Daniel Johansson

Vår
Expertbedömning

 • Enastående rent och detaljerat ljud
 • Kan utan problem driva vilket högtalarsystem som helst
 • Väldigt exklusiv och solid design med härlig finish i aluminium
 • Väldigt låg energiförbrukning i förhållande till kraftresurserna
 • Både balanserad och obalanserad anslutning (XLR/RCA)
 • Automatisk på/av via 12 V trigger-ingång

Videos om NAD M27

Tekniska specifikationer

Power output (all channels driven)180 watt