Hopp til innhold
42 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Massiv råstyrka, suverän ljudkvalitet, design och finish i världsklass. Det här 7-kanaliga effektmonstret tar ditt filmljud till svindlande höjder.

Läs mer:

Beskrivning

NAD M27 – 7-kanalig High End klass D-effektförstärkare för hemmabio, med 180 strömstarka watt, suverän ljudkvalitet och design världsklass

 • Enastående rent och detaljerat ljud
 • Kan utan problem driva vilket högtalarsystem som helst
 • Väldigt exklusiv och solid design med härlig finish i aluminium
 • Väldigt låg energiförbrukning i förhållande till kraftresurserna
 • Både balanserad och obalanserad anslutning (XLR/RCA)
M27 från den nya generationen av Masters-serien är en 7-kanalig analog klass D-effektförstärkare för hemmabiografer i High End-klass, med enastående rent ljud och nästan outtömlig råstyrka, även vid de mest krävande högtalarbelastningarna. Alltsammans med minimal strömförbrukning och i ett kabinett som är mycket mer kompakt än de du brukar se hos andra analoga High End-konstruktioner.

Effekten ligger på hela 180 watt, och NAD:s unika digitala PowerDrive-teknik gör det möjligt att uppnå en dynamisk effekt på över 700 watt i 4 ohm. Med andra ord räcker resurserna gott och väl för att leverera musikens alla dynamiska urladdningar utan förvrängning, genom alla högtalare, vid alla ljudtryck.

OBS: De 180 watt som angivits har uppmätts som NAD:s äkta Hi-Fi-watt (8 ohm, 20–20 000 Hz, låg förvrängning – och med alla kanaler i drift). Uppmätt med konkurrenternas kreativa "marknadsföringswatt" kommer effekten att vara mycket högre. Tänk på detta när du jämför olika produkter!

Alla fördelarna från klass D – utan nackdelarna
Att allt har blivit möjligt tack vare NAD:s kompromisslösa användning av klass-D-switchtekniken nCore från Hypex. Den här konstruktionen gör det möjligt att ha en förstärkare där ända upp till 90 % av energin skickas ut genom högtalarna som ljuv musik istället för att värma kylflänsarna. Klass D-tekniken är inte ny, men först nu har det blivit möjligt att uppnå en kvalitetsnivå som även tillfredsställer extremt kräsna High End-entusiaster.

M27 presterar en neutral, transparent och dynamisk återgivning helt utan klinisk eller "digital" karaktär. Med andra ord får du allt det bästa från switchprincipen men slipper de nackdelar som ofta följer med på köpet. Om du tillhör dem som hittills hävdat att traditionella analoga förstärkare är det enda rätta så är du skyldig dig själv att uppleva M27!

Snygg design och massor av kombinationsmöjligheter
Du får både obalanserade och balanserade ingångar (RCA/XLR), så du kan kombinera M27 med varje högkvalitativ hemmabioprocessor på marknaden. En given partner är naturligtvis NAD:s egen M17 som matchar den häftiga designen och den härliga finishen i tungt, massivt aluminium. I den här kombinationen kan du även få glädje av 12 V trigger-funktionen som kan starta M27 automatiskt tillsammans med förförstärkaren.

M27 finns i silverfinish.

5 års garanti på NAD Master-serie

NAD M27 – klass D-förstärkarteknik i audiofil världsklass
M27 är uppbyggd kring den exklusiva klass D-förstärkarmodulen nCore från Hypex. Det här är en teknik som redan ligger i den audiofila klassen men som NAD har trimmat ytterligare för att uppnå Masters-specifikationer. Resultatet är en ljudkvalitet som har fått även hårdkokta analogentusiaster att kapitulera.

Störningar, förvrängning och kliniskt "digitalt" ljud har eliminerats till den milda grad att du kommer att tappa hakan och bara njuta av det perfekta ljudet. Även vid väldigt höga ljudtryck och tungdrivna högtalare presterar M27 helt överlägset. Det här beror inte minst på NAD:s geniala PowerDrive-krets som här har implementerats i sin senaste, digitala skepnad.

PowerDrive ser löpande till att optimera förstärkarens strömresurser, vilket gör att du får ut mycket bättre råstyrka och dynamik från musik och högtalare. PowerDrive levererar rejält med kraft för musikens impulser – till exempel bastrummor – och i de här urladdningarna kan M27 leverera mer än 700 watts dynamisk effekt i 4 ohm. Det betyder stabilitet, dynamik och en övertygande realistisk ljudbild – det kvittar nästan vad du utsätter förstärkaren för.

NAD Masters Series – välkommen till Audiofil 2.0
Med den nya generation av Masters-serien har NAD skapat en serie High End-produkter som sätter nya standarder både när det gäller ljudkvalitet, flexibilitet och användarvänlighet. Här har man dragit nytta av alla de senaste teknologiska landvinningarna för att ge dig den högsta möjliga musiknjutning, och precis som i den första generationen är design och finish också i den absoluta världsklassen.

Med den nya Masters-serien har NAD inte bara velat göra en serie traditionella High End-produkter, utan målet har varit att skapa ett helhetskoncept som med hjälp av state-of-the-art-teknik tar fram det maximala av de nya digitala musikkällorna och samtidigt håller dörren till den analoga världen öppen. Alltsammans med högsta möjliga användarvänlighet och maximalt utnyttjande av de nya trådlösa möjligheterna. Ett koncept som NAD själva har valt att kalla "Audiofil 2.0" – dagens kompromisslösa musiknjutning.

Med den nya Masters-serien ligger all din musik i trygga händer. Via NAD:s geniala MDC-moduler kan du konfigurera din anläggning så att den uppfyller just ditt behov perfekt, oavsett om du vill spela musik från en smartphone, CD-spelare, dator, vinylspelare, internet eller något annat. Till skillnad från konkurrenterna kan du också göra det imorgon när utvecklingen har tagit ett steg framåt. Därför är nya Masters-serien också en suverän investering som fortfarande kommer att ligga i topp när de flesta konkurrenter har blivit föråldrade!

OBS: Masters-produkterna är byggda för att fungera optimalt med strömkontakter med jordförbindelse. Om du inte har det kan du i stället koppla ihop jorden mellan apparaterna. Fråga din butik om hur du gör detta bäst.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Enastående rent och detaljerat ljud
 • Kan utan problem driva vilket högtalarsystem som helst
 • Väldigt exklusiv och solid design med härlig finish i aluminium
 • Väldigt låg energiförbrukning i förhållande till kraftresurserna
 • Både balanserad och obalanserad anslutning (XLR/RCA)
 • Automatisk på/av via 12 V trigger-ingång

Begränsningar

 • En del alternativ har fler anslutningsmöjligheter
 • Kan ej bryggkopplas

Videos om NAD M27

Tillbehör till NAD M27

AudioQuest NRG-10
Nätkabel
4 998:- / St.
Castle Rock
AudioQuest Castle Rock
Högtalarkabel
19 098:- / Par

Tekniska specifikationer

Power output (all channels driven)180 watt