Hopp til innhold

Podspeakers BassStation (old version)Subbas

Elegant kraftpaket som finns i flera färger och matchar Scandynas större högtalare. En klass D-förstärkare på 150 W driver ett element på hela 10 tum.
st.6 498:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Scandyna BassStation MK2 – kraftfull subbas i utmanande design

BassStation MK2 är en kraftfull och elegant utformad subbas som passar perfekt till Scandynas större högtalarmodeller, t.ex. BigPod och MiniPod. Den kommer också att fungera fint tillsammans med högtalare från andra tillverkare, inkl. mindre golvhögtalare. Med BassStation MK2 kan du ge ditt stereo- eller hemmabiosystem en djupbasåtergivning i Hi-Fi-kvalitet utan att inredningen behöver stryka på foten.

Med den inbyggda klass D-effektförstärkaren på 150 watt och ett 10-tums subbaselement har du lagt grunden för botten och dynamik i ljudet – även när du ska spela med realistiska ljudtryck. BassStation MK2 ger det där extra tillskottet i djupbasen som gör bra ljud engagerande till både musik och filmljud.

Perfekt till ditt Scandyna-system
BassStation MK2 har en elegant finish som matchar Scandynas andra högtalare perfekt, och utseendet är diskret samtidigt som det är iögonfallande. Utformningen gör att du enkelt kan hitta en placering där subbasen inte drar till sig oönskad uppmärksamhet, exempelvis i ett hörn. Det här ger dig också den kraftigaste basen.

BassStation MK2 finns i svart, vitt eller rött högglansutförande.

OBS: Subbaskabel beställs separat. Läs mer om subbaskabel här

Joacim Öhman
Karlstad
99 butikerHitta närmaste butik
Joacim Öhman

Vår
Expertbedömning

  • snygg och spännande design djup och exakt basåtergivning kraftfull klass D-förstärkare på 150 watt snygg finish

Tekniska specifikationer

Color descriptionSvart