Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung The Frame 50" QE50LS03A

8 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

50-tums 4K QLED-TV med unik design och ett otal kreativa möjligheter att använda TV:n som bildram för foton och konstverk.

Läs mer:

Beskrivning

Samsung The Frame – 50-tums 4K QLED-TV med unik design och ett otal kreativa möjligheter att visa bilder

 • Unik design med ett otal möjligheter att visa bilder
 • Golvstativ och ramar i olika färger stilar finns som extrautrustning
 • 4K QLED med Supreme UHD Dimming
 • Separat One Connect Box med bara en enda diskret kabel till TV:n, inklusive ström
 • Kan monteras ända in mot väggen med hjälp av Slim Fit-väggfäste (medföljer)

Samsung The Frame är en helt unik 50-tums 4K QLED-TV som är framtagen för att ge dig en fantastisk visuell upplevelse oavsett om den är på eller av. Utöver en läcker Smart TV med imponerande bildkvalitet och all världens funktioner får du också ett otal kreativa möjligheter att använda The Frame som elektronisk bildram på väggen. Här kan du njuta av såväl dina egna foton som all världens konstverk, och du bestämmer helt själv hur TV:n ska presentera dem.

Pricken över i till inredningen

Via det smarta Slim Fit-väggfästet som medföljer kan du montera The Frame 50” helt platt ända in mot väggen som en tavla. Den detaljen i designen hjälper till att göra den här fantastiska TV:n till kronan på verket när du inreder ditt hem. En separat One Connect Box samlar alla anslutningar så att du bara behöver en enda diskret kabel till skärmen, inklusive ström och HDMI. Du får också möjlighet att röststyra TV:n via din smartphone eller en separat smarthögtalare (Google-assistenten/Amazon Alexa). Stöd för röststyrning på ditt lokala språk beror på vad tjänsten i fråga erbjuder.

Samsung The Frame 50” finns som standard i svart utförande (Black), men du kan köpa till stativ och ramar i olika färger och stilar (extra tillbehör). Bluetooth-baserad Eco Smart Control med solceller och laddning via USB medföljer. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs: HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo eller hemmabio så att ljudet håller samma höga klass som bilden. 

Samsung The Frame – gör din TV till ett vackert konstverk på väggen

När du stänger av The Frame förvandlas den till en digital bildram som kan anpassas och visa alla dina favoritverk. The Frame är ett givet val för konstälskare eftersom du kan njuta av konstverk från hela världen hemma i ditt eget vardagsrum. Tryck bara in på/av-knappen på One Remote, och se hur Art Mode förvandlar den blanka TV-skärmen till ett privat galleri med dina favoritkonstverk.

Via nya och förbättrade Art Store är det enkelt att bläddra, upptäcka och hämta konstverk från ett större bibliotek från ledande internationella gallerier. Välj från en lista över populära konstverk från hela världen, med allt från klassiska och moderna mästerverk, till enastående professionell fotokonst. Ett abonnemang ger dig tillgång till fler än 1 400 konstverk i världsklass, så du kan alltid hitta en perfekt bakgrundsbild som passar din smak och din inredning.*

Ljussensorn i The Frame justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och färger utifrån ljuset runt TV:n, så att konstverken alltid bevarar sina naturliga färger. Och tack vare rörelsesensorn kan du med gott samvete njuta av din favoritkonst när du befinner dig i rummet – när du sedan lämnar det släcks skärmen automatiskt och spar på så sätt energi.

The Frame har ett inbyggt minne med plats för upp till 1 200 bilder. Du kan också överföra dina foton från mobilen eller ett USB-minne till The Frame, och kan på så sätt visa upp dina egna mästerverk. Du kan anpassa hur bilderna presenteras och rama in dem med realistisk passepartout som får dem att se ännu finare ut. Det finns flera olika färger och passepartout-typer att välja mellan.

Auto Game Mode – gaming på storskärm som måste upplevas

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI optimerar Auto Game Mode din spelupplevelse. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm.

Se världens bästa filmer och serier med streaming

Som ägare till The Frame har du smidig tillgång till video-streamingtjänster som t.ex. Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder filmer och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet samtidigt som utbudet av filmer och serier i äkta 4K/UHD/HDR-kvalitet snabbt blir allt större.

Inspelning och paus med USB – titta på TV när det passar dig

Med The Frame kan du pausa TV-programmen, spola tillbaka, eller spela in dem om du vill se dem vid ett senare tillfälle. Allt som krävs är att du lägger några hundralappar på en mobil USB-hårddisk som du enkelt kan dölja utom synhåll. När du väl har anslutit den kan du praktiskt taget glömma att den finns.

Inspelnings- och pausfunktionen ger dig en otrolig frihet i TV-vardagen eftersom du inte tvunget måste sitta bänkad i soffan när programmet börjar. Du kan till och med programmera veckans program på ett ögonblick via den elektroniska programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn, kabel-TV och satellit

The Frame har inbyggda DVB-T2-, DVB-C- och DVB-S2-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn, kabel-TV och parabol/satellit (Canal Digital). Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och ännu en fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Unik design med ett otal möjligheter att visa bilder
 • Golvstativ och ramar i olika färger stilar finns som extrautrustning
 • 4K Edge Backlight QLED med Supreme UHD Dimming
 • Separat One Connect-box för anslutning med en enda kabel till TV:n, inklusive ström
 • Auto Game Mode (ALLM)
 • Kan monteras ända in mot väggen med hjälp av Slim Fit-väggfäste (medföljer)
 • Hög ljusstyrka
 • Funktion för paus/inspelning via USB (1x mottagare)
 • Eco Smart Control-fjärrkontroll med inbyggd mikrofon för röststyrning

Begränsningar

 • Endast standard-QLED-teknik
 • Endast grundläggande gaming-funktioner
 • Inga dubbla TV-mottagare
 • Ingen Dolby Vision

Reviews

Tillbehör till Samsung The Frame 50" QE50LS03A

Tekniska specifikationer

Upplösning4K Ultra HD
Skärmstorlek50 tums
Skärmteknologi QLED
HDR-Format HDR10, HDR10+, HLG, HGiG
Bildprocessor Quantum Processor 4K
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Katharina
Danmark
9/17/2022

Det är så vackert och fungerar också bra. Jag är glad :)

Katharina
Danmark
Fredrik
Norge
8/12/2022
Fredrik
Norge

Rekommenderade produkter