Hopp til innhold
Sennheiser
Hörlurar

Sennheiser HD25-1II

1 890:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Legendariska on-ear-hörlurar med enastående ljudkvalitet, låg vikt och mjuka öronkuddar som säkerställer många timmars bekväm lyssningsglädje. 


Läs mer:

Beskrivning

<p>Sennheiser HD25-1II <em>– </em>legendariska on-ear-hörlurar med fin och välbalanserad ljudkvalitet&nbsp;</p>

  • Fint och välbalanserat ljud Solid konstruktion Vridbar öronkåpa och kluven huvudbygel som kan delas så att kåporna hamnar i en optimal lyssningsposition  Huvudbygel och öronkåpor med vaddering för hög komfort Utbytbar kabel 

HD25-1II är ett par kompakta, välspelande och solitt konstruerade on-ear-hörlurar. De togs ursprungligen fram redan 1988 för professionella discjockeys och producenter, men kan precis lika gärna användas till vardags av dig som vill ha lite bättre än genomsnittlig ljudkvalitet. Den vadderade huvudbygeln och de vadderade öronkåporna bidrar till att göra timslång musiklyssning till ett sant nöje.

Huvudbygeln är tvådelad så att du kan anpassa hur den sitter på huvudet, och vänster öronkåpa kan vridas om du vill höra vad som händer omkring dig istället.

HD25-1II finns i svart finish, minijack-till-jack-adapter medföljer

Professionellt för vardagsbruk

HD25-1II kännetecknas av en fin och neutral musikåtergivning. Basen är fyllig, men utan att vara dominerande. Toppen är helt utan aggressiva tendenser eller överdrivet tydliga detaljer. HD25-1II har sedan 1988 spelat in i öronen på discjockeys och professionella producenter som alla har velat ha en så neutral och välbalanserad ljudkvalitet som möjligt.

HD25-1II är också en sann allroundare i det avseende att du ska vara utomordentligt uppfinningsrik för att hitta en uppgift som de här lurarna inte klarar av – alla musikgenrer hanteras utan problem. HD25-1II kan till och med användas för att ge din anläggning den där sista finjusteringen. 

Tillbehör till Sennheiser HD25-1II

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång16-22000 Hz
MikrofonNej
Akustisk konstruktionSluten
Impedans, passiv70 ohm

Rekommenderade produkter