Hopp til innhold
3 190:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Trodde du att äkta head-fi var förbehållet hörlurar i full storlek? Då får du tänka om – Sennheiser levererar det även i form av öronsnäckor!

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser IE 300 – avancerade in-ear head-fi-hörlurar med ljud i lyxklass

 • Enastående hifi-ljudkvalitet
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Kabeln kan bytas till en annan typ
 • Säker och bekväm passform med flexibla öronbyglar
 • Designade och byggde i Tyskland

Sennheiser IE 300 är avancerade in-ear head-fi-hörlurar som sätter en ny standard för ljudkvaliteten i den här prisklassen. Även de finaste detaljerna gnistrar silkesmjukt och kristallklart, basen är djup och distinkt, och ljudbilden är så stor och öppen att du normalt sett skulle vara hänvisad till full-size-lurar för att hitta motsvarande musikupplevelse. Om du vill ha äkta head-fi-känsla från ett par öronsnäckor utan att priset sticker till väders har du en given lösning här.

Finish och byggkvalitet är i lyxklass, och trots de pyttesmå dimensionerna är IE 300 fullmatade med avancerad Sennheiser-teknik som i mångt och mycket ärvts direkt från IE 900. Däribland en förenklad version av deras egna XWB-element (Extra Wide Band) och det patenterade systemet med resonanskammare som absorberar oönskad akustisk energi som annars skulle kunna dölja de där otroligt avgörande mikrodetaljerna i ljudbilden. Och det är just här en stor del av rumsinformationen – och därmed den magiska realismen – ligger dold.

Byggda för kvalitet och komfort

Sennheiser IE 300 inte framtagna för att pusha dig under löprundan eller på gymmet. Däremot är de ett förträffligt alternativ när du vill ha ljudkvaliteten från ett par hifi-lurar i full storlek utan att behöva släpa runt på dem. Det kan till exempel vara på tåget eller kontoret, där du kopplar dem till din laptop eller iPhone via en mobil D/A-omvandlare.

Med en sådan lösning kan du ta med dig head-fi-upplevelsen nästan överallt och för en äkta musikälskare är det en lyx som verkligen kommer att göra skillnad i vardagen. En annan lyx som kommer att göra stor skillnad är de adaptrar i Comply-skum som medföljer. De formar sig efter dina hörselgångar och ger en perfekt anpassning, vilket är en förutsättning för en perfekt ljudupplevelse. Det läckra transportetuiet i äkta läder är pricken över i.

IE 300 finns i svart utförande. Transportetui medföljer.

Levererar det bästa – förtjänar det bästa

IE 300 är byggda för att du ska kunna njuta fullt ut av varje musikinspelning. Du kan absolut koppla dem till ett vanligt analogt minijack-uttag på din telefon eller laptop, men då får du inte glädje av den ljudkvalitet de här audiofila in-ear-hörlurarna är i stånd att leverera. Men det kan bli mycket bättre.

Välj istället USB-porten och anslut en mobil D/A-omvandlare (DAC), till någon av DragonFly-modellerna från AudioQuest. Då kringgår din bärbara musik den störningsbesudlade minijack-utgången och skickar den på digital väg rakt in i en högkvalitativ DAC som omvandlar dataströmmen till ljuva vågor för dina öron. Kvalitetsskillnaden är ytterst påtaglig, och när du använder en sådan lösning kommer du att upptäcka hur bra IE 300 faktiskt är. En DragonFly är inte större än ett USB-minne, så du kan utan problem ha den med dig vart du än är på väg, och under resan dit kan du njuta av musik i High End-kvalitet.

Sennheiser head-fi – tysk toppkvalitet

Sennheiser är en av världens ledande tillverkare av både hörlurar och mikrofoner för alla tänkbara ändamål. Och när de bestämmer sig för att gå hela vägen för att ta fram en produkt i världsklass så kan du lugnt förvänta dig något utöver det vanliga. Sennheiser kan luta sig på en massiv produktionsapparat som ger dem möjlighet att både designa, producera och montera alla komponenter in-house på en extremt hög nivå.

Därför köper du inte bara ett par hörlurar – du köper ett stycke industridesign som inte kan göras bättre med dagens teknik. Resten av historien kan du låta gåshud och rysningar av välbehag berätta när musiken strömmar in i dina öron i oöverträffad kvalitet.

Sennheiser IE 300 Head-fi in-ear-hörlurar

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Enastående hifi-ljudkvalitet
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Kabeln kan bytas till en annan typ
 • Säker och bekväm passform med flexibla öronbyglar
 • Förstärkt kabel och kontakter med guldpläterade kontaktytor
 • Designade och byggda i Tyskland

Begränsningar

 • Ingen trådlös avspelning
 • Inte utformade för sport och träning
 • Inga kontroller på kabel eller öronsnäckor

Reviews

Tillbehör till Sennheiser IE 300

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, Head-Fi
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång6-20.000 Hz
Känslighet124 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionSluten
Impedans, passiv16 ohm
BluetoothNej
Element typ/storlek7 mm - Dynamic driver

Recensioner


4.5
2 recensioner
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Vidar
Norge
3/9/2023
Vidar
Norge
Olof
Nederländerna
3/9/2023
Olof
Nederländerna

Rekommenderade produkter